fbpx

Villa Cavtat

Rustikalni Interijer i Primorje

Ova luxury villa za najam sa divnim drvenim podovima i kamenim zidovima bila je idealna podloga za uređenje uz pomoć rustikalnog namještaja dizajniranog u shabby chic stilu. Posebna tehnika patiniranja, pažljivo birane tkanine za namještaj po mjeri, kao i paleta boja kreirali su oazu za odmor u kojoj se odlično spajaju namještaj i prostor. Za više o projektu prelistajte dalje.

Klijent: Villa Cavtat

Godina realizacije : 2020

Shabby Chic Stil

Šarac Bela radionica kreira i shabby chic namještaj po mjeri. Najvažnija odlika ovog namještaja upravo je njegova bezvremenost, blage i svijetle nijanse, nježne tkanine i vintage detalji, nerijetko i sa cvjetnim uzorkom. Shabby chic posuđuje po malo od svakog drugog stila i samim time kreira svoju posebnu sofisticiranu i jedinstvenu priču u interijeru koji unosi toplinu i nostalgiju za starim vremenima.

Rustikalni Shabby Chic Interijer

Drvene stolice za blagovaonicu i i vintage drveni krevet za spavaću sobu kreirani su u našoj Šarac Bela radionici. Dodatak shabby chic stilu koji prevladava u cijelom prostoru sigurno je i posebna tehnika patiniranja koja našem namještaju daje poseban vintage finish.
Kako do

Šarac Bela Namještaja po mjeri

I vi možete urediti svoj interijer iz snova u stilu koji volite uz namještaj po mjeri. Osim što će svaki komad namještaja biti savršeno prilagođen dimenzijama vašeg prostora, moći ćete utjecati u potpunosti na proces dizajniranja i donositi brojne odluke.

Tako ćete imati priliku izabrati vrstu i boju tkanine tapacirunga, materijal konstrukcije i brojne druge detalje. Kontaktirajte nas već danas putem naše kontakt forme za svoju prilagođenu ponudu.