fbpx
Ormari po mjeri
Najvažniji komad namještaja u kojem skladištimo odjeću i stvari svakako su ormari po mjeri. Iako im se ne pridaje tako velika pažnja tijekom opremanja doma, oni imaju veliku važnost u sveukupnom dojmu i organizaciji. Osim toga, danas u ponudi možete pronaći razne modele ormara po mjeri koji olakšavaju svakodnevicu i omogućavaju bolju funkcionalnost. Ako tome dodate i kvalitetu izrade i materijala, znate da ste investirali u komad namještaja koji će vas služiti godinama.
Savjeti od proizvođača

Ormara po mjeri

Prije nego što započnete potragu za svojim idealnim ormarom, razmislite kakvo je uređenje spavaće sobe. Vaši ormari po mjeri trebali bi stilom što više odgovarati postojećem stilu u spavaćoj sobi. Također, pravilno izmjerite dimenzije od poda do stropa, kao i dubinu ormara i širinu.

Uz to, važno je da imate na umu raspored unutrašnjosti ormara. Želite li imati više prostora za slaganje odjeće ili mjesta za vješanje odjeće. Raspored unutrašnjosti značajno je lakši kad su u pitanju Šarac Bela ormari po mjeri s obzirom da ih možete izraditi u potpunosti po svojim preferencijama.

Mjerenje

Kako bi se vaš ormar savršeno uklopio u prostor, izmjerite visinu, širinu, ali i dubinu ormara.

Određivanje boje i materijala

Kako smo spomenuli ranije, odabir materijala i boje ormara po mjeri svakako će ovisiti o stilu koji preferirate u spavaćoj sobi.

Dogovor oko detalja

Vaš ormar može imati dosta detalja, kao što su otvorene police u sredini, jedinstvene rezbarije ili ogledalo.

Glavne prednosti

Ugradbeni ormari po mjeri

Ako birate ugradbene ormare po mjeri možete biti sigurni da ćete dobiti povrat na svoju investiciju. Osim što ugradbeni ormari po mjeri ostavljaju više prostora za organizaciju stvari i odjeće, mogu biti izuzetno praktični. Prilagodljivi su jer ih možete uraditi tako da imaju vrata na klizanje ili otvaranje.

S druge strane, mogu imati mnoštvo polica ili mnoštvo stalaka za vješanje odjeće. Personalizacija koja stiže sa ugradbenim ormarima osvojiti će vas na prvu. Uostalom, bolja organizacija sa ugradbenim ormarima olakšava vam spremanje, bilo da se spremate za posao ili večeru navečer.

Naš proces izrade ormara koristi se metodama kvalitetne obrade materijala, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela ormara po mjeri koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim novim ormarom po mjeri znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018

+387 63 325 241  (Viber/Whatsapp)

info@saracbela.com

Zainteresirani ste za kupnju ormara po mjeri?

Ormar po mjeri – Savjeti za kupnju

Kako biste se uvjerili da ste izabrali idealan ormar po mjeri za svoj dom potrebno je da se upitate nekoliko pitanja prije kupnje. Uz ova pitanja dobiti ćete odgovor koji stil vam najviše odgovara, kao i veličina ormara koja će se uklopiti u interijer.

Saznati ćete kakav raspored unutrašnjosti će najbolje pristajati vašem životnom stilu i navikama, a pored toga, odgonetnuti ćete i gdje ga u svojoj spavaćoj sobi smjestiti. Više u izborniku.

Kako je uređen ostatak mog interijera?

Ovisno o tome kakvo je uređenje ostatka vaše sobe i koji stil preferirate u domu, željeti ćete uzeti ormar po mjeri koji se uklapa u sveukupno uređenje.

Koliko odjeće i stvari trebam skladištiti?

Ako imate maleni stan u kojemu će vam konstantno nedostajati prostora za skladištenje stvari, tada će ugradbeni ormar sa mnoštvo mjesta biti idealan odabir za vas.

Je li imam više casual ili business odjeće?

Kad imate više business odjeće tada je najbolje da raspored unutrašnjosti vašeg ormara bude sa stalcima za vješanje kaputa, košulja… A ako imate više casual odjeće, vaš ormar bi trebao imati više polica.

Kolika je moja spavaća soba?

Ako imate malenu spavaću sobu, klizna vrata, veliki ormar do stropa i ormar smješten uz zid i kut je dobar odabir. Ako imate veću sobu, tada će vrata na otvaranje biti dobar izbor.