fbpx
Namještaj Po Mjeri
Izrada namještaja po mjeri omogućava vam da personalizirate bilo koji korak u procesu proizvodnje. S obzirom na to, možete utjecati na boju namještaja, vrstu materijala, tkanine, te brojne druge detalje koji se koriste u izradi te učiniti da finalni proizvod bude unikatan komad namještaja koji će se idealno uklopiti u dizajn vašeg interijera.

Izdržljivost i Kvaliteta

Posebna pozornost detaljima i ulaganje u najfinije materijale i tkanine, zadržala je Šarac Bela namještaj na zavidnom nivou kvalitete.

Pored izvrnosti u pogledu materijala za izradu, naši dizajneri interijera i majstori svoj zanat te dugogodišnje iskustvo spajaju sa umjetnosti uređenja doma kako bi kreirali zavidne komade namještaja. Zahvaljujući našoj proizvodnji namještaja po mjeri, vi možete birati svaki detalj i prilagoditi namještaj dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem domu. Sve to uz maksimalnu pažnju, jednostavan proces narudžbe, mogućnost 3D vizualizacije interijera i dostavu te ugradnju namještaja u vašem interijeru.

  • Izaberite stil koji odgovara vašem interijeru
  • Dizajn interijera pomoću 3d vizualizacija
  • Jedinstven komad namještaja za vaš interijer

Zadovoljni Klijenti

U našoj radionici kreirani su brojni komadi namještaja za opremanje čitavih apartmana, stanova, ureda i kuća. Pored dizajna kompletnih interijera radili smo i na uređenju zasebnih prostorija u interijeru kao što su spavaća soba, dnevni boravak, blagovaonica, a često smo sa posebnom pažnjom dizajnirali isključivo pojedinačne komade namještaja po mjeri.

S ponosom možemo reći da se iza 30 godina našeg rada krije veliki broj zadovoljnih klijenata koji sada uživaju u jedinstvenom i kvalitetnom Šarac Bela namještaju unutar svog interijera.

Mjerenje Prostora i Namještaja

Uz namještaj po mjeri imate pravo igrati se sa dimenzijama i zato je važno da ispravno i precizno izmjerimo prostor koji će vaš namještaj zauzimati. Ne želite da namještaj bude niti prevelik niti premali, nego da idealno popuni prazan prostor u prostorijama vašeg doma.

Izbor Materijala, Boje i Tkanine

Obzirom da možete odabrati svaki detalj, iskoristite maksimalno tu mogućnost. Kod namještaja po mjeri možete definirati koju vrstu drveta ili drugog strukturnog materijala želite koristiti, možete odabrati boju, tkaninu, ali i stil namještaja. Uz savjete našeg tima za dizajn interijera, moći ćete vrlo brzo doći do finalnog proizvoda koji ćete jedva čekati smjestiti u vaš dom.

Vizualizacija Interijera i Narudžba

Nakon što smo finalizirali izgled vašeg namještaja po mjeri, slijedi dogovor oko narudžbe i prilagodbe namještaja za dostavu na vašu adresu. Sa nama se možete dogovoriti oko roka dostave, a za ultimativni doživljaj možete zatražiti i 3D vizualizaciju interijera. Naši dizajneri interijera će vam tada kroz digitalni fotorealističan crtež prikazati kako će određeni komadi namještaja točno i precizno izgledati u vašem interijeru.

Dostava i Ugradnja

Naš tim nudi vam i dostavu te ugradnju namještaja u interijeru kako bi cijeli proces kupnje Šarac Bela namještaja po mjeri bio istinski jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Jeste li se već uvjerili kako je upravo namještaj po mjeri idealan izbor i za vaš dom? Kontaktirajte nas za besplatne konzultacije.

Proces

Izrade, Narudžbe i Dostave Namještaja po Mjeri

Ako se pitate kako započeti svoje dizajniranje idealnog komada namještaja po mjeri, kreirali smo maleni vodič za vas. Imajte na umu da ćete uz Šarac Bela namještaj imati mogućnost dizajnirati komade koji će savršeno odgovarati vašem uređenju doma i vašem stilu života.

Cijeli proces sastoji se od svega četiri lagana koraka koji će vam olakšati cijelu potragu za unikatnim namještajem. Nakon ovog procesa biti ćete sigurni da vaš namještaj dizajniraju i proizvode ljudi sa puno iskustva koji se ne boje misliti na apsolutno svaki detalj.

Zainteresirani ste za jedinstven komad namještaja?

Retro ili Moderno

Bez obzira kakvo uređenje interijera birate, mi dizajniramo i proizvodimo retro ili moderan namještaj za vaš dom.

Kvalitetno

Biranjem naših proizvoda imati ćete svevremenske komade namještaja koji će biti stalna postava u vašem interijeru.

Pouzdano

Mi vam dokazujemo da proces biranja, dizajniranja i opremanja doma ne mora biti dugotrajan, težak i kompliciran.