fbpx

O nama

Obiteljska kompanija

Osnovana 1992. tvrtka Šarac Bela postala je sinonim za kvalitetan, dugotrajan i poseban namještaj sa srcem koji će rado postati i dio vašeg interijera.

Tradicija

Već 30 godina opravdavamo dobiveno povjerenje naših klijenata koji uređenje interijera pretvara u poseban doživljaj zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu.

Kvalitet

Kroz dugi niz godina nudimo kvalitetna rješenja uređenja interijera i eksterijera koji su naslikali osmijeh na lice brojnim zadovoljnim klijentima.

Visokokvalitetni Namještaj Kreiran

sa Srcem

Kada je u pitanju dizajniranje i proizvodnja namještaja po mjeri, izuzetno se ponosimo time što u Šarac Bela kompaniji možete računati na visoku kvalitetu proizvoda, dugogodišnju tradiciju kao i posvećenost detaljima koje možete vidjeti u svakom obrisu našeg namještaja.

Pored navedenog, nudimo vam i funkcionalnost i svestranost, obzirom da možete personalizirati svaki detalj namještaja – od malene ručkice ili nogare za stilsku komodu, preko tkanine za tapacirung moderne stolice, boje drveta ili metala trpezarijskog stola, pa sve do oblika uzglavlja za vaš tapacirani krevet.

Povjerenje koje nam je pružio veliki broj naših dosadašnjih klijenata dokazuje da je način na koji poslujemo pouzdan i siguran za svakoga tko želi moderan ili rustikalan komad namještaja za uređenje interijera.

Kontaktirajte nas ovdje za konzultacije sa našim timom i postanite i vi vlasnik jedinstvenog komada namještaja proizvedenog sa Srcem.

Unikatan i Funkcionalan Namještaj

Igra sa materijalima, dimenzijama i tkaninama je itekako moguća kada nam pružite povjerenje pri uređenju vašeg interijera.

Jednostavan i Brz Dogovor

Kontaktirajte nas već danas kako biste dobili svoju prilagođenu ponudu.

Direktno Iz Tvornice u Vaš Dom

Nakon što smo pažljivo izradili jedinstven komad namještaja za vaš interijer, naš tim je zadužen i za dostavu te instalaciju u vašem prostoru.