fbpx
Kreveti po mjeri
Ako ste i sami razmišljali o narudžbi kreveta po mjeri, to može bit idealan odabir. Za početak, dobiti ćete upravo onaj komad namještaja koji savršeno odgovara vašim očekivanjima. Drugo, odličan povrat u investiciju činjenica je koja će se vidjeti kroz dugovječnost i kvalitetu materijala. I posljednje, uklopiti će se idealno u vaš interijer, bez obzira koji stil preferirate.
Savjeti prije narudžbe

Kreveta po mjeri

Prvi korak koji biste trebali napraviti kad su u pitanju kreveti po mjeri svakako je određivanje stila koji vam se sviđa, od modernog pa sve shabby chic i rustikalnog stila. Nakon toga se pobrinite da ste pravilno izmjerili prostor za koji izrađujete krevet po mjeri. Ako imate određene nedoumice oko dimenzija, uvijek možete kontaktirati naš stručni tim.

Uz to, važno je da odredite materijal i boje koje se više uklapaju u ostatak uređenja vaše sobe ili apartmana. Kad ste donijeli finalnu odluku o dimenzijama, bojama i materijalu, sve što trebate je sačekati nekoliko tjedana da vaši personalizirani kreveti po mjeri stignu na kućnu adresu.

Određivanje stila

Kako smo spominjali iznad prvi korak je pronalazak stila koji odgovara vašim preferencijama i karakteru. Od industrijskog i skandinavskog stila uređenja, preko shabby chic i retro uređenja, pa sve do futurističkog namještaja – izbor je velik.

Mjerenje

Kako biste ispravno izmjerili prostor za krevet, uzmite u obzir visinu kreveta s madracem, kao i dužinu i širinu kreveta. I svakako nemojte zaboraviti visinu uzglavlja.

Odabir boje i materijala

Kada razmišljate o materijalima, u našoj ponudi pronaći ćete mnoštvo izbora, a uz to moći ćete birati želite li drveni, metalni ili možda tapecirani krevet visokog uzglavlja.

Kreveti po mjeri

Vrste koje imamo u ponudi

Sve osobe koje žele dašak karaktera u svojoj spavaćoj sobi oduševiti će rustikalni i retro kreveti po mjeri. A ako ste ipak ljubitelj minimalizma i stilske odmjerenosti, metalni kreveti po mjeri kao i drveni kreveti po mjeri mogli bi biti bolji izbor za vas.

Kako biste bili sigurni u svoj odabir, ukratko ćemo objasniti što vam sve nudi rustikalni, a što moderni krevet po mjeri. Rustikalni kreveti po mjeri često su tapecirani i nude dodatnu udobnost u obliku tapeciranog uzglavlja. Svi rustikalni kreveti nerijetko ostavljaju luksuzan dojam, a pored toga često ćete naći mnoštvo rezbarija, ureza, detalja i boja na rustikalnim krevetima. S druge strane, moderne krevete po mjeri odlikuju ravne linije i jednostavnost. Mogu biti idealan odgovor na mnoštvo zahtjeva, kao što su praktičnost i svestranost, jer se mogu uklopiti u gotovo svaki stil uređenja spavaće sobe. Također, moderni kreveti mogu pružiti toplinu vašoj spavaćoj sobi radi čega će ona postati vaša omiljena prostorija u kući. 

Naš proces izrade kreveta koristi se metodama kvalitetne obrade materijala, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kreveta po mjeri koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim novim krevetom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018

+387 63 325 241  (Viber/Whatsapp)

info@saracbela.com

Zainteresirani ste za krevet po mjeri?

Tapecirani kreveti po mjeri

Naš tim već niže mnoštvo preporuka kako u Hercegovini tako i u Hrvatskoj kao kvalitetan proizvođač tapeciranih kreveta po mjeri. Naš proces izrade tapeciranih kreveta sastoji se od mnoštvo koraka gdje se uvijek fokusiramo na svakog klijenta pojedinačno.

Vaši zahtjevi za uređenje u našoj radionici postaju finalni komad namještaja po mjeri koji ćete imati u svojoj sobi možda i više generacija. Osim radi kvalitetnog rada i zanata, Šarac Bela kreveti po mjeri ističu se i zbog odabira materijala za tapecirung.

Pored toga, veliku pozornost ulažemo i u odabir boja i detalje koji definitivno ostavljaju poseban dojam. Ako se pitate koje korake trebate proći pri odabiru tapeciranih kreveta po mjeri prelistajte izbornik u nastavku.

Mjerenje

Svaka potraga za kvalitetnim namještajem započinje pravilnim mjerenjem prostora. Pri mjerenju, fokusirajte se na dužinu, visinu i širinu kreveta, kao i visinu tapeciranog uzglavlja.

Odabir boja i materijala

Tapecirani kreveti po mjeri mogu izgledati izuzetno luksuzno i profinjeno zahvaljujući tapecirungu. Uz odabir boje možete dodatno stvoriti jedinstven izgled vaše spavaće sobe. P.S. U našoj radionici imate na raspolaganju veliki izbor materijala.

Finaliziranje narudžbe

Nakon što ste odabrali idealni krevet i napravili dogovor s našom timom, potrebno je ostaviti svoje osobne podatke i sačekati da naš tim pokuca na vaša vrata.

Dostava i montaža

Nakon dogovorenog vremena, na vašu kućnu adresu stiže tapecirani krevet po mjeri koji će naši majstori postaviti za vas.