fbpx
Kuhinje po mjeri
Ako ste u potrazi za timom koji izrađuje male ili velike kuhinje po mjeri, kuhinje s otokom ili kuhinju točno kakvu ste vi zamislili – imamo dobre vijesti. Uz Šarac Bela pronaći ćete sve što vam je potrebno za izradu fantastične kuhinje po mjeri. Pomoći ćemo vam u određivanju dimenzija, najisplativijeg oblika kuhinje, ali i oko odabira materijala. Više u nastavku.
Savjeti od proizvođača

prije izrade kuhinje po mjeri

Na samom početku razmislite kakav oblik i dizajn kuhinje po mjeri želite. Osim što možete birati između modernih ili retro kuhinja, možete razmisliti i o rasporedu elemenata.

Postoje razni tipovi kuhinja, a i trikovi kako maksimalno iskoristiti prostor. S obzirom na ostatak uređenja vašeg doma moći ćete prilagoditi i dizajn vaše kuhinje po mjeri tako da imate skladan prostor. Uz to, osim što će biti estetski zanimljiva, osvojiti će vas i njena funkcionalnost, kao i prilagodljivost. Tako ćete uz uživanje u kuhanju, moći uživati u pripremi jela sa cijelom obitelji ili u druženju sa ekipom.

Određivanje stila

Kao i kod svakog opremanja doma, odredite želite li moderno ili retro uređenje. Najbolji trik biti će da pogledate inspiraciju kroz online fotografije i potražite ono što vama najbolje odgovara.

Mjerenje

Nakon što ste odredili stil koji vam se sviđa, fokusirajte se na mjerenje. Bez obzira je li imate malu ili veliku kuhinju, uz pravilno mjerenje odlično ćete iskoristiti prostor.

Odabir materijala i boje

Stil ste odredili, dimenzije imate i još vam preostaje pronaći materijale i boje koje vam odgovaraju. Naš savjet je svakako da se držite dvije do tri boje kako bi vaša kuhinja bila bezvremenska.

Kuhinje po mjeri

Vrste koje imamo u našoj ponudi

Ako želite kuhinju s otokom, kuhinju na L ili U ili imate malenu kuhinju, naš tim pobrinuti će se da upravo vaša kuhinja bude izuzetno elegantna. U našoj ponudi imamo moderne i rustikalne kuhinje po mjeri i upravo uz pomoć naših materijala možete kreirati estetski zanimljivu kuhinju po mjeri.

Naš stručni tim savjetovati će vas koje materijale koristiti ovisno o vašem životnom stilu. Također, biti ćemo tu i da s vama zajednički odredimo koji tip kuhinje je idealan s obzirom na prostor kojim raspolažete. Pored uređenja kuhinje, možemo se posvetiti i uređenju visećih stola i uređenja šanka kako bi zaokružili cjelokupni izgled kuhinje.

Naš proces izrade kuhinja koristi se metodama kvalitetne obrade materijala, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kuhinje po mjeri koja će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojom novom kuhinjom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018

+387 63 325 241  (Viber/Whatsapp)

info@saracbela.com

Zainteresirani ste za izradu kuhinje po mjeri?

Kuhinja po mjeri

Čak i ako raspolažete sa ograničenim prostorom u vašoj kuhinji, postoje rješenja koja će vam olakšati opremanje. Iako malene kuhinje po mjeri mogu predstavljati izazov, s druge strane imaju i mnoštvo prednosti. Uz minimiziranje nereda i pametno postavljanje elemenata, možete pravilno iskoristiti svaki centimetar.

Pored toga, postoje i razni trikovi kako učiniti da vaša malena kuhinja po mjeri izgleda veće nego što je zapravo je. Neke od tih trikova otkrijte u nastavku.

Birajte svjetlije boje

Uz neutralne nijanse i pastelne svijetle boje vaša kuhinja će bolje reflektirati svjetlost. Uz to, ove boje daju prostoru otvorenost i svježinu, čak i ako nemate puno prirodnog svjetla.

Iskoristite prostor u visinu

Iako imate ograničen prostor, to ne znači da nećete imati gdje skladištiti stvari. Iskoristite i svaki centimetar u visinu i umetnite kabinete i police sve do stropa.

Minimizirajte broj stvari

Malene kuhinje po mjeri pozivaju nas na istinsko čišćenje doma. Tako će vas izazov ograničenog prostora motivirati na to da u kuhinji imate samo one stvari koje su vam zaista potrebne.

Birajte namještaj po mjeri

Ako želite imati savršeno uređenu i opremljenu malenu kuhinju, birajte namještaj po mjeri. On jedini može u milimetar odgovoriti zahtjevnim dimenzijama vaše kuhinje te i dalje izgledati baš kako ste željeli.