fbpx
Dizajn Interijera
Spajanje elemenata i prostorija u interijeru kako bi svoj dom učinili funkcionalnim, a istovremeno elegantnim, nije lak zadatak. Izbori boja koje najbolje djeluju u različitim sobama i mogućnosti osvjetljenja do načina na koje možete postaviti namještaj - toliko je elemenata koje treba imati na umu. Tu savjeti dizajnera interijera postaju neprocjenjivi.
Stvari koje biste trebali imati na umu

pri Uređenju Interijera

Svatko zaslužuje dizajnirati vlastiti dom po svojoj želji. U vašem domu provodite većinu svog vremena, tako da prostor može odražavati vas i postati mjesto kojemu ćete se rado vraćati iz dana u dan.

Kako biste bili sigurni da će vaša kuća uistinu postati dom, trebate imati na umu dizajn interijera koji vam se sviđa, namještaj koji će udahnuti poseban i jedinstven štih kao i boje i materijale koje će se idealno uklopiti u vašu interijer priču. Uz odgovore na ove dileme imati ćete početnu ideju i moći ćete započeti uređenje doma o kakvom ste oduvijek sanjali.

Boje i Materijali

Za dizajn vašeg interijera od presudne važnosti je odabrati odgovarajuće boje i materijale. Idealan kompromis za prostoriju su tri boje koje ćete međusobno kombinirati.

Namještaj

Nakon boja i materijala, sljedeći korak za uređenje vašeg interijera je potraga za kvalitetnim i orginalnim namještajem koji će se idealno uklopiti u vaš dom.

Mjerenje

Najvažniji proces koji će osigurati da sve idealno funkcionira u vašem interijeru je ispravno i precizno mjerenje, kako samog prostora, tako i namještaja koji želite proizvesti.

Što je to

3D Vizualizacija Interijera

Svatko od vas bi trebao biti u mogućnosti dizajnirati svoj dom prema vašem jedinstvenom ukusu i stilu. Da to može biti zabavan proces dokazuje i naša 3D vizualizacija interijera koja pretvara odluke o dizajnu interijera u igru personalizacije i zabavan interaktivan proces.

Proces započinje dizajniranjem tlocrta, a zatim kreće eksperimentiranje sa materijalima, bojama, tkaninama i različitim komadima namještaja. Zapravo, imati ćete svoj interijer i naš namještaj u jednoj kreativnoj digitalnoj priči i to na dohvat ruke zahvaljujući našim talentiranim dizajnerima interijera.

Osim što je 3D vizualizacija interijera zabavna, ona vam može uštedjeti mnogo vremena, olakšati brojne odluke i pomoći vam da uistinu iskoristite svaki centimetar prostora koji želite urediti.

Zainteresirani ste za vizualizaciju interijera?

Kako funkcionira 3D Vizualizacija Interijera

Ukoliko se odlučite raditi 3D vizualizaciju svog apartmana, cafea, ureda ili pak doma, naši dizajneri rado će vam pomoći kreirati besprijekorne fotorealistične crteže zamišljenog ili postojećeg interijera.

Ovakav način planiranja uređenja prostora može biti od velike pomoći kad trebate jasnu vizualizaciju prostorije prije nego što uopće započnete projekt njenog uređenja.

Kako funkcionira 3D vizualizacija prostora i što sve zapravo možete urediti otkrijte kroz sljedeća 4 koraka.

Dizajniranje Tlocrta

Prije no što započnete izbor detalja unutar interijera, potrebno je prvo prezentirati kako izgleda tlocrt prostorije koju želite urediti. Uz što precizniji tlocrt imati ćete pregledan uvid u svaki kutak vašeg interijera i moći ćete bez greške donijeti odluke o uređenju.

Odabir Stila Uređenja

Nakon što imate sliku i tlocrt kako izgleda vaš interijer, možete početi raditi na uređenju i igrati se sa namještajem, bojama, tkaninama i materijalima dok ne postignete izgled i uređenje koje vam se sviđa. U suradnji sa našim dizajnerima moći ćete urediti 3D vizualizaciju interijera do sitnih detalja.

Uređivanje Detalja

Nakon prvih nacrta i igranja sa elementima u interijeru možete mijenjati izgled i uređivati posljednje detalje kako biste bili sigurni da će interijer izgledati besprijekorno. Naši dizajneri interijera će vam dati uvid u razne kutove gledanja i pomoći vam donijeti finalne odluke s obzirom na funkcionalnost, ali i estetiku.

Slanje i Početak Projekta

Kad ste uz pomoć 3D vizualizacije interijera stigli do finalnog izgleda koji vam se sviđa, službeno kreće početak izrade namještaja po mjeri i prilagodba namještaja vašem interijeru. Sve što tada trebate je s osmijehom iščekivati dostavu i ugradnju vašeg jedinstvenog namještaja.