fbpx
Kutne garniture po mjeri
Upravo kutne garniture po mjeri mogu biti dobar odabir za vas s obzirom da se tako dobro uklapaju u male i velike interijere. U velikom dnevnom boravku ispuniti će prostor i postati centar zbivanja. S druge strane, u malim prostorima može biti idealno rješenje za ispunjavanje neuglednih uglova. U svakom slučaju, uvijek će izgledati izuzetno elegantno i stilski zanimljivo. Ako odaberete tapeciranu kutnu garnituru po mjeri znajte da također možete dobiti unikatan komad namještaja koji će plijeniti pozornost.
Savjeti od proizvođača

kutnih garnitura po mjeri

I u ovom slučaju jako je važno da pravilno izmjerite prostor i izaberete kutnu garnituru koja će se idealno uklopiti u prostor. Za preciznije mjerenje možete se obratiti i svojim majstorima koji će vam naglasiti koje veličine su bitne za kutnu garnituru. Zabavna stvar kod kutnih garnitura je ta da uistinu možete birati oblik i kombinacije koje želite, posebice ako birate namještaj po mjeri.

Uz navedeno, za kutne garniture je bitno koliko ljudi svakodnevno boravi u domu, kao i je li imate kućne ljubimce. Ove dvije odrednice pomoći će vam u odabiru veličine kutne garniture po mjeri, njene boje, ali i materijala od kojeg će biti izrađena.

Mjerenje

Najvažniji proces koji će osigurati da sve idealno funkcionira u vašem interijeru je ispravno i precizno mjerenje kutne garniture po mjeri kao i samog prostora u kojem će kutna garnitura biti smještena.

Određivanje veličine i oblika

Birajte veličinu kutne garniture po mjeri s obzirom na broj ukućana i veličinu prostora čime ćete doći do optimalne veličine.

Odabir materijala i boje

Ovisno o tome kakav je vaš životni stil, možete birati sve boje od bijele do žarko crvene. No, imajte na umu funkcionalnost i mijenjanje trendova.

Prednosti biranja ovakvog kauča

Kutne garniture po mjeri

Osim što jedna garnitura odlično ispuni prostor i stvori dovoljno mjesta za sjedenje, uvijek izgleda izuzetno stylish. Kombinacija dva kauča i fotelje mogu zvučati kao dobar odabir isprva, no uz kutnu garnituru lakše stvarate istinski cozy osjećaj u svom domu.

Uz to, njene ladice u donjem dijelu mogu služiti za dodatnu pohranu stvari, što se može učiniti praktičnim, posebice za manje interijere. I posljednje, njen oblik i raspored sjedišta osigurava da svi ukućani i gosti imaju dovoljno prostora za sjedenje uz mogućnost ugodnog razgovora sa svima prisutnima.

Naš proces izrade kutne garniture po mjeri koristi se metodama kvalitetne obrade materijala, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kauča po mjeri koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojom novom kutnom garniturom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018

+387 63 325 241  (Viber/Whatsapp)

info@saracbela.com

Zainteresirani ste za izradu kutne garniture po mjeri?

Kutne garniture po mjeri – Kako odrediti stil

Kad je dostupno mnoštvo izbora javlja se dvoumica koji stil izabrati kad su u pitanju kutne garniture po mjeri. Od tapeciranih kutnih garnitura do garnitura sa metalnim i drvenim detaljima, postavlja se pitanje kako napraviti najbolji izbor za svoj dom. U tome vam može pomoći nekoliko pitanja koje si možete postaviti za lakši odabir. Pitanja otkrijte u izborniku u nastavku.

Kako je uređen ostatak mog interijera?

Boje i materijali koje ste birali u ostatku interijera najbolje će vam dati odgovor kakvu garnituru po mjeri birati za svoj dnevni boravak.

Koliko vremena u tjednu/mjesecu imam za održavanje?

Određene garniture po mjeri mogu stvarati veći izazov kad je održavanje čistoće u pitanju. Tako bijele garniture ili garniture u puderastim nijansama nisu dobar odabir kada imate ljubimce ili malenu djecu.

Koliko često planiram mijenjati garnituru?

Ako planirate raditi renovaciju nakon 5-10 godina, odabir trendy kutne garniture po mjeri može biti idealan odabir za vas, no ako želite da vam garnitura služi godinama, birajte klasike.

Koliki je moj budžet?

Uz određivanje budžeta za kupnju kutne garniture po mjeri možete puno lakše odrediti koji stil najviše spada u investiciju koju ste bili spremni izdvojiti.