fbpx

Villa Stone

Villa u Dubrovačkom Primorju

Drveni namještaj po mjeri koji smo ukomponirali u svaku sobu interijera pretvara ovu villu u divnu oazu za najam i odmor.

Klijent : Villa Stone

Godina realizacije : 2020

Zavirite sa nama u Villu Stone

Više o projektu

Ova villa na samoj obali Dubrovnika s prekrasnim pogledom na more odmah nas je motivirala da za uređenje koristimo mnoštvo vintage i rustikalnih komada namještaja s naglaskom na namještaj od kvalitetnog drveta. Posebnom tehnikom patiniranja i obrađivanja drveta kreirali smo drveni namještaj po mjeri za spavaću sobu i blagovaonicu. Simbolična bijela boja u kombinaciji sa plavom posebno je naglasila maritimnu temu i kreirala prozračan i ugodan prostor.

01.

Unutar spavaće sobe izradili smo krevet u bijeloj boji koji smo radili od kvalitetno i pažljivo obrađenog drveta. U jednakoj boji dizajnirali smo i izradili toaletni stol od drveta sa stolicom koji su se odlično uklopili u ovu spavaću sobu.

02.

Villa Stone odlično je mjesto za odmor obzirom da imate i ovu funkcionalnu kuhinju i šank za pripremanje najukusnijih jela za vaše najdraže.

03.

A pored odličnog interijera, svoje vrijeme za odmor možete rezervirati i za ležaljku pored bazena koji se nalazi odmah uz vanjsku drvenu kuhinju koju smo također izradili.