fbpx

Regali za Dnevni Boravak I Namještaj po Mjeri u BiH

Regali za dnevni boravak idealna su stvar za sve vas koji želite multifunkcionalan namještaj koji i izgleda odlično. Estetska strana regala krije se u činjenici da svojim dizajnom može savršeno odgovarati vašim preferencijama. Uz to, može pružiti dodatnu vrijednost vašem stanu i učiniti cijeli prostor više povezanim. Korisnost regala za dnevni boravak ogleda se u tome da ga vrlo lako možete iskoristiti za skladištenje svakojakih stvari. Osim što dobivate mjesto za najbolju organizaciju, regali mogu biti i kvalitetan odabir kada želite iskoristiti prostor ili uštedjeti na prostoru. U oba slučaja birajući prave modele možete dobiti uređenje koje izgleda odlično i još je k tome, izuzetno funkcionalno.

Regali po mjeri

Kad birate regal po mjeri, svestranost se povećava u potpunosti. Svaki neugledni kutak ili nešto drugačije raspoređeni elementi mogu predstavljati izazov za gotove regale koje kupite u salonu. S obzirom na to, treba uzeti u obzir da s regalom po mjeri možete svaku daščicu prilagoditi svojoj viziji prostora. Takva sloboda u odabiru i dizajnu je nešto što ne treba zanemariti, posebice ako želite i kvalitetne i dugotrajne materijale.

rustikalni regal za dnevni boravak sa ratan detaljima i otvorenim policama

Uz to, regali za dnevni boravak mogu biti svakojaki. S obzirom na stil koji preferirate, majstori ovog zanata mogu od početnog materijala kreirati regal koji je moderan, regal visokog sjaja, komode po mjeri raznih veličina i oblika, kao i rustikalne regale. Koje su sve odlike ovakvih regala otkrijte kroz kratki pregled u nastavku.

Moderni Regali za Dnevni Boravak

Kad govorimo o regalima, modernu notu ovom komadu namještaja mogu dati razni faktori. Od modernih materijala kao što su svjetlo drvo i metal, pa sve do izbora boja, vi prvi možete utjecati na mnogo toga. Toliko su sitni detalji koje možete prilagoditi da ćete se naći kako dvadeset minuta birate ručke za regal po mjeri. No kako vas to ne bi prestrašilo odmah u startu, korisno je da sebi postavite nekoliko sljedećih pitanja prije odabira modernog regala po mjeri:

  • Kakav osjećaj želim da ovaj regal probudi svaki put kad uđem u prostoriju?
  • Koliko često ću koristiti ovaj regal?
  • Želim li u njemu čuvati svakojake stvarčice ili želim izložiti najposebnije stvari?
  • Gdje ću smjestiti svoj regal?
detalj regala i stolica u svijetlo plavoj boji

Kada u sebi odgovorite na ova pitanja, znati ćete i koji materijal za regal u dnevnom boravku birati. Pored materijala, dobiti ćete odgovor želite li imati staklenu pregradu preko regala, neprovidnu pregradu ili otvorene police u potpunosti. U svakom slučaju, jedno je sigurno, uz Šarac Bela tim i savjetovanje sa našim majstorima naći ćete najbolje rješenje za izbor stila, ali i materijala za svoj regal za dnevni boravak.

Rustikalni Regali za Dnevni Boravak

Ako ste više ljubitelji retro stila i shabby chic uređenja, rustikalni regali za dnevni boravak mogu biti idealan odabir za vas. Nerijetko rađeni od punog drveta, sa mnoštvo rezbarija i detalja, sigurno će probuditi divljenje kod svakog vašeg gosta. Pažljiv detalj biti će ako regal bude ostakljen što vam daje šansu da izložite svoje kristalne čaše, kolekciju tanjura i brojne druge stvarčice koje nas uvijek podsjete na dom naše bake.

rustikalni drveni regal i drvena stolica

Rustikalni regali za dnevni boravak mogu biti jedinstven komad u vašem domu jer uvijek podsjećaju na minula doba. Nostalgija koju bude idealno će se uklopiti i sa drugim rustikalnim detaljima u vašem domu, kao što su gobleni, tapete, ali i rustikalni lusteri i drugi namještaj od drveta.

Bijeli regali za dnevni boravak

Pitate se što smo izdvojili upravo bijele regale? Odgovor se krije u činjenici da su regali u ovoj boji jedni od najtraženijih na tržištu. Njihova jedinstvenost definitivno se krije u eleganciji i jednostavnosti koja se uklapa u svaki moderni interijer. Osim što se na njima ne vidi prašina i sjajne mrlje od svakog otiska prsta, bijeli namještaj po mjeri otvara svaki prostor, što je korisno za malene stanove.

bijeli regali za dnevni boravak i zdjela sa voćem

Da, da, ponekad je teže održavati namještaj kad je u bijeloj boji, no uz redovno čišćenje prednosti će nadjačati ovu manu. Kad su u pitanju regali za dnevni boravak, oni u bijeloj boji će uvijek biti klasičan, dobar i siguran izbor.

Savjeti Koje Trebate Znati Prije Kupnje

Regali za dnevni boravak mogu u potpunosti transformirati interijer i dati mu toplinu, poveznicu i poseban štih. Samim time, prije nego odaberete svoj novi regal, trebate imati na umu nekoliko stvari. Ovi savjeti biti će vam korisni kad su u pitanju regali za dnevni boravak bez obzira je li više želite regal po mjeri ili spreman regal iz salona.

1 – Težina stvari koje ćete stavljati na regal

S obzirom na to kakva će biti namjena vašeg regala, važno je birati i materijal i poziciju. Ako ćete birati teže stvari koje mogu biti opterećenje, pametno je birati komode koje stoje na podu i nisu pričvršćene na zid. S druge strane, ako planirate izložiti tek nekoliko stvari, tada će viseći regali biti kreativno rješenje za vas.

mediteranski uređen stan i žuti regali za dnevni boravak sa tapetama i rezbarijama

2 – Pozicija regala u dnevnom boravku

Od velike važnosti je i mjesto za koje ste rezervirali regal. Želite da on istovremeno doprinosi izgledu prostorije, ali i da je ne zaglušuje svojom veličinom. S obzirom na to, želite pripaziti ne samo na veličinu i dimenzije regala, nego i na njegovu dubinu, kao i prohodnost oko samog regala. U malim prostorima presudno je ustanoviti dimenzije koje će se pravilno uklopiti u prostor.

drveni regali za dnevni boravak i pisaći stol sa stolicom, fotografijom i biljkom

Ako želite imati nekoliko manjih regala koji će se nadopunjavati stilski imajte na umu njihov raspored i ulogu u interijeru. A ako želite ispuniti prostor oko regala, dobar trik mogu biti i uokvirene fotografije, vaze ili umjetnine.

Kad birate TV komode, imajte na umu i način na koji želite sakriti žice od elektronskih uređaja.

A za apsolutnu kreativnost, regali za dnevni boravak mogu biti kombinacija raznih stilova – polica, zatvorenih kabineta i staklenih kabineta. Na taj način dobivate idealnu kombinaciju svih stilova bez kompromitiranja estetike ili funkcionalnosti.

3 – Boje i dizajn regala

Vai regali za dnevni boravak izgledati će odlično ako se boja slaže s ostatkom boja u vašem domu. Ako ne pratite ovo pravilo, može doći do sukoba boja, a najbolji način kako to izbjeći je kombinacijom svjetlih i tamnih nijansi.

drveni regal za dnevni boravak, knjige, vaza i držač za boce

Kad je dizajn u pitanju, želite da se namještaj međusobno nadopunjuje. U ovom smislu najbolji savjet je inspirirati se fotografijama online ili potražiti pomoć majstora. Sklad boja, materijala i dimenzija kreirati će udoban dom kojem ćete se rado vraćati iz dana u dan.

4 – Budžet

Prije nego započnete izbor svog regala, važno je unaprijed odrediti budžet na koji možete računati. Ulaganjem u kvalitetne materijale i stručno napravljen namještaj po mjeri imati ćete dugogodišnje komade koji će vas dugo služiti. Zato, dobro istražite sastav i kvalitetu materijala te se uvjerite da ćete za vaš novac dobiti najbolji mogući komad namještaja.

Regali za Dnevni Boravak po Mjeri – Gdje Kupiti?

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan ormar po mjeri koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg posebnog regala po mjeri brzo podići na novu razinu.

rustikalni regali, kameni zid i drvene grede u dnevnom boravku
Regali za dnevni boravak u Šarac Bela potpisu

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela regala po mjeri koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim namještajem znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu regala po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018
info@saracbela.com

Related Posts