fbpx

Preuređenje Doma uz Namještaj po Mjeri I Savjeti i Trikovi

Ako ste se upravo spremali na preuređenje doma, cijeli proces može biti lakši uz namještaj po mjeri. Pored odabira nove boje zidova i zavjesa, promjena namještaja može biti istinsko osvježenje. Bilo da preuređujete svoju spavaću sobu, dnevni boravak ili kuhinju, dovoljno je tek par promjena da se osjećate kao da ste upravo ušetali u novi prostor. Iako preuređenje zahtjeva vaše vrijeme i dobru organizaciju, profesionalni majstori vam mogu znatno olakšati posao. Svojim dugogodišnjim iskustvom učiniti će da se osjećate kao da ste posao prepustili u prave ruke.

dnevni boravak uređenje

Pored toga, namještaj po mjeri može biti vaše omiljeno rješenje kada želite u domu probuditi stari sjaj. On će savršeno odgovoriti na brojne izazove, uklopiti se i biti dugogodišnji partner vašeg interijera. Zašto? Namještaj po mjeri krije mnoštvo prednosti kad je preuređenje doma u pitanju, a neke od njih su funkcionalnost, dugotrajnost i jedinstvenost. Koje su ostale, otkrijte u nastavku.

Preuređenje Doma uz Namještaj po Mjeri – Prednosti

Investiranjem u kvalitetan drveni namještaj ili drugi namještaj po mjeri vaše preuređenje doma ove godine može biti izuzetno isplativo. Koje prednosti krije izbor namještaja po mjeri pri preuređenju pišemo dalje.

1 – Isplativost ulaganja

Ovi komadi ostati će dio vaše postave kroz dugi niz godina i odoljeti će trendovima. Bezvremenski klasici idealni su za svaki dom, a uvijek možete unijeti dašak karaktera uz jednu odvažnu sofu, kauč u boji ili nešto drugačije trpezarijske stolice. Tako će preuređenje doma postati isplativa investicija jer ćete u onome u što ste uložili moći uživati iz godine u godinu.

preuređenje doma i kuhinje sa visećim stolicama i otokom

2 – Fleksibilnost namještaja po mjeri za preuređenje doma

S druge strane, preuređenje doma može biti duži proces u kojem ćete svake godine investirati u jedan komad. Tako malo po malo možete raditi na stvaranju najposebnijeg interijera koji je baš po vašem ukusu. Uz namještaj po mjeri iz godine u godinu možete dobivati komade namještaja koji će se brzo uklopiti u vašu trenutnu postavku namještaja u domu. Nećete se morati pitati hoće li dimenzije i boje odgovarati. Namještaj po mjeri će ostati uvijek takav kakav je, posebice kad birate kvalitetne materijale. Plus, količina personalizacije koju imate sa namještajem po mjeri neusporedivo je važan faktor.

3 – Prilagodba dimenzija

Namještaj po mjeri vam i dalje ostavlja mnoštvo izbora kad je u pitanju preuređenje doma. On postaje idealan jer možete dimenzije apsolutno prilagoditi potrebama svog interijera. Samim time, namještaj rađen po mjeri idealno je rješenje kad imate malene interijere. Uređenje malog stana često iziskuje mnoštvo prilagođavanja čak i kad radite preuređenje doma. Tu sve prednosti biranja namještaja po mjeri postaju korisne i izuzetno tražene.

detalji u dnevnom boravku

4 – Multifunkcionalnost je puno lakše postići

Kada radite namještaj po mjeri za preuređenje doma imate najviše mogućnosti stvoriti multifunkcionalne komade namještaja. Nemojte propustiti iskoristiti svaki centimetar tako što ćete, primjerice, stvoriti dodatne police u ormaru. Prostor ispod vašeg kreveta po mjeri može biti mjesto za odlaganje posteljine, a neugledni kutak u kuhinji postaje nova vertikalna ladica.

5 – Velik izbor materijala za preuređenje doma

Osim što možete prilagoditi boje i dimenzije, lepeza dostupnih materijala zabljesnuti će vas u samom startu. Samim time, nema sumnje da ćete lako pronaći nešto što vam se istinski sviđa. Potreban je tek jedan odlazak do salona namještaja po mjeri da se upoznate sa materijalima. Nakon upoznavanja, znati ćete što će za vaše preuređenje doma biti dobar izbor. Naravno, u tome vam mogu pomoći i iskusni majstori kao i velika galerija inspiracije sa interneta.

uređenje spavaće sobe sa puno prirodnog svjetla

Trikovi za Preuređenje Doma

Vjerujemo da ni sami niste sigurni odakle početi i kolike su promjene uistinu postrebne da biste dobili maleno ili veliko preuređenje doma. Zato vam u nastavku donosimo inspiraciju i trikove koji će pomoći. Preći ćemo različite prostorije u interijeru i kroz fotografije izdvojiti razne savjete. Upravo će vam oni pomoći da brzo osvježite prostor i osjećate promjenu.

1 – Promijenite noćne ormariće

Spavaća soba uvijek je mjesto u kojem želimo da osjećamo mir, spokoj i mjesto gdje se možemo relaksirati. Kako biste uvijek imali stvarčice na dohvat ruke, pouzdate se u noćne ormariće. Oni mogu biti odličan početak u preuređenju. Tako noćni ormarić može biti vaš novi statement u sobi koji će vam uvijek naslikati osmijeh na licu.

preuređenje doma i zelene spavaće sobe

2 – Birajte tapecirane trpezarijske stolice

Ovo je izuzetno podcijenjeno osvježenje koje stvara uistinu primjetnu razliku. Kada radite preuređenje doma, ključna promjena može biti da na svoje postojeće stolice uradite tapecirung. Pored toga, možete birati i sasvim nove tapecirane stolice koje će biti dobra zamjena u vašem trenutnom interijeru. Osim što će takve stolice biti udobnije, mogu stvoriti ekskluzivan i luksuzan dojam u vašem interijeru.

Moderna trpezarijska stolica
Tapecirane stolice u Šarac Bela potpisu

3 – Zamjena kabineta u kuhinji

Promjena kakvu niste znalu da trebate svakako je osvježenje kabineta u kuhinji. Staromodni kabineti mogu uz malo investicije postati moderni kabineti. Tako će kuhinja biti mjesto kojemu ćete se rado vraćati, kuhati s osmijehom. I da, pretvoriti će se u mjesto druženja, susreta i stvaranja uspomena s vašim najmilijima. Uz sve to, biti će praktičnija i organiziranija. Preporučujemo svakako da za preuređenje doma koristite kvalitetne materijale kako bi vas namještaj po mjeri služio dugi niz godina.

elegantna bijela kuhinja po mjeri

4 – Investicija u novu garnituru za preuređenje doma

Koliko puta ste se našli u situaciji da kad cijela obitelj i društvo stignu, nemaju svi baš gdje sjediti? Ovakve situacije rjeđe bi se događale uz udobnu garnituru po mjeri koja će biti idealna za preuređenje doma. Osim što kreira dovoljno prostora, postati će osvježenje kakvo ste tražili. Uz par detalja na stolu postaje novi dodatak koji daje poseban šarm prostoru.

preuređenje doma i garnitura po mjeri
Garnitura po mjeri u Šarac Bela potpisu

5 – Zavjese i boje za zidove

Ova dva dodatka domu idealna su kad ne želite investirati previše, a želite preuređenje doma. Osim što će odmah učiniti da prostor doživljavate drugačije, estetski će unijeti promjenu. Naš savjet je svakako da pripazite da zavjese uvijek idu do poda. A za zidove i boje, uvijek se posavjetujte sa majstorima i ostanite inspirirani bojama koje već prevladavaju u vašem interijeru.

duge bijele zavjese i žena koja telefonira

6 – Novi okvir kreveta

Iako vam ovo nije prva stvar koja vam pada na pamet, preuređenje doma će biti stilski zanimljivo uz promjenu ovog detalja. Nakon što ste neko vrijeme boravili u sobi, možda ste shvatili da je krevet previsok ili prenizak. Možda sad ipak želite veće uzglavlje, tapecirano uzglavlje ili možda metalno uzglavlje. Vrijeme je da napravite to osvježenje i uvidite kako mala promjena potiče jaku razliku.

preuređenje doma i spavaće sobe

7 – Namještaj po mjeri za dnevni boravak

Preuređenje dnevnog boravka biti će odlično ako birate novi namještaj. Uz TV komodu, možete promijeniti i police, rearanžirati stvarčice i izmijeniti pozicije namještaja. Tek ove malene preinake stvaraju sasvim novi dojam. Svojim novim komodama možete dodati i novi naslonjač koji će postati vaše omiljeno mjesto za odmor kad uslijedi preuređenje doma.

dnevni boravak i upečatljivi naslonjač sa smeđim detaljima

Gdje Pronaći Kvalitetni Namještaj po Mjeri za Preuređenje doma

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će preuređenje doma brzo podići na novu razinu.

dnevni boravak i preuređenje doma u Šarac Bela potpisu
Namještaj po mjeri u Šarac Bela potpisu

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim namještajem znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018
info@saracbela.com

Related Posts