fbpx

Krevet po Mjeri | Sve Što Trebate Znati Prije Narudžbe

Krevet po mjeri je najbolja stvar koju možete uraditi za uređenje svoje spavaće sobe. Podrazumijeva se da je krevet zvijezda priče kada se koncentriramo na uređenje spavaće sobe. Ovo je komad namještaja o kojem ovisi biranje ostatka namještaja u spavaćoj sobi, s obzirom na da želimo kreirati jedinstven i skladan izgled i dojam. 

Narudžba kreveta po mjeri ima brojne prednosti i odlike koje će vam uštedjeti vrijeme i pokazati vam da je upravo namještaj po mjeri idealan odabir za opremanje vaše spavaće sobe. Pri narudžbi postoji par smjernica koje trebate uzeti u obzir. Prve i najvažnije u procesu narudžbe kreveta po mjeri svakako su dimenzije. Pritom nisu bitne samo dimenzije okvira kreveta, nego i madraca. Nadalje možete birati materijal od kojeg će se izraditi vaš krevet po mjeri, a naposljetku dolazi i izbor stila. Ovisno o vašem ukusu, možda ćete htjeti slijediti određenu temu u svojoj spavaćoj sobi. Ili jednostavno dati neutralnoj i običnoj sobi veći osjećaj identiteta.

Sigurni smo da želite okvir kreveta koji uistinu krade poglede i unosi karakter i šarm u vašu spavaću sobu. S obzirom na to kupnja vintage i rustikalnog okvira za krevet fantastična je opcija. No, ako ste ipak ljubitelji minimalizma i volite suptilnost i eleganciju, za vas su idealni moderni kreveti. Oni su nerijetko rađeni od drveta uz minimalne rezbarije. Uz to, možete birati i metalne krevete po mjeri koji će biti dobar odabir za uređenje vaše spavaće sobe.

Rustikalni Krevet po Mjeri

Izraz ‘vintage’ krovni je pojam za niz različitih stilova i razdoblja. Jedna od ključnih prednosti vintage namještaja je njegov karakter. Kad se odlučite za kupnju rustikalnog kreveta, imate opciju birati između mnoštva uzbudljivih i eklektičnih stilova. Od raskošnog francuskog dizajna koji će uljepšati svaku spavaću sobu, do kreveta rađenih s mnoštvo rezbarija, ureza, detalja i boja. Jedno je sigurno, u raznolikom svijetu vintage namještaja postoji mnogo toga za istražiti i razmotriti. 

Da biste povećali razinu udobnosti svog kreveta, ulaganje u tapacirano uzglavlje može u potpunosti promijeniti izgled vaše spavaće sobe. Možete odabrati uzorak i boju tkanine koji će odgovarati vašem postojećem dekoru. Uz to, možete odabrati kontrastni stil koji će uzglavlje učiniti središnjom točkom vaše spavaće sobe. Uzglavlja se također mogu prilagoditi dimenzijama i materijalima koji vama najviše odgovaraju.

spavaća soba u puderastim nijansama sa krevetom u središtu i noćnim ormarićem
Exclusive bračni krevet po mjeri iz Šarac Bela radionice

Ako ste ljubitelji industrijskog dizajna, vintage industrijski okvir koji se rade od krupne metalne konstrukcije i drveta može biti stil koji će vas također brzo osvojiti. 

Moderni Krevet po Mjeri

Ljubitelji jednostavnosti, modernog šarma i modernih stilova uređenja doma možda neće birati odvažne boje i mnoštvo detalja. Bez obzira na to, i dalje mogu pronaći svoje idealne modele kreveta po mjeri. Kreveti rađeni od drveta ili metala posebnim tehnikama, uz ravne linije i suptilne boje koje će odlično naglasiti vaš dom uređen u boho stilu, samo je jedna od opcija.

Dakako, odlične moderne krevete po mjeri moći ćete izraditi i u domu koji je u potpunosti luksuzan. Čak i ako želite urediti prostranu sobu i dodati plišani tapacirani krevet s visokim uzglavljem, krevet po mjeri bit će odličan izbor za vas, kako ne biste morali raditi kompromise kada je u pitanju veličina i izgled kreveta.

4 Stvari Koje Trebate Znati Prije Narudžbe Kreveta po Mjeri

1 –  Kreiran je da savršeno odgovara na vaše potrebe

S krevetima po mjeri nećete se morati ograničavati samo na modele koji su dostupni u salonu. Vaša spavaća soba može biti upravo onakva kakvu ste zamislili, zahvaljujući zanatu i stručnosti proizvođača namještaja po mjeri. 

Vaše jedinstvene ideje i želje dovoljne su kako biste kreirali lijepe krevete po mjeri rađeni od više materijala. Moći ćete kombinirati više stilova uređenja i poigrati se s multifunkcionalnošću ako želite da vaš krevet ima mjesto za skladištenje stvari. 

Bez obzira je li želite izraditi veliki krevet koji će biti centar vaše glavne spavaće sobe ili tražite nešto što će se uklopiti u ograničavajuće dimenzije dječje sobe, kreveti po mjeri ponudit će vam rješenje koje ćete brzo zavoljeti. 

Dodajte tome i činjenicu da saloni namještaja po mjeri posjeduju lepezu materijala i tkanina s kojima se možete poigrati kako biste dizajnirali i opremili elegantnu, modernu ili vintage spavaću sobu. A pored toga, dobivate ogromnu vrijednost u zamjenu za uloženo jer možete odabrati sve – materijal, dizajn, dodatke i druge prilagodbe. Uz to, angažirat ćete stručnog majstora koji će svoje vrijeme i vještine posvetiti vašem pojedinačnom projektu. Dakle, točno znate koliko plaćate za visokokvalitetni krevet.

2 – Dimenzije nisu prepreka

Ako je vaša spavaća soba nepravilnog oblika ili nije prostrana, krevet po mjeri vjerojatno je najjednostavnije rješenje za vas. 

Budući da su unaprijed rađeni kreveti dizajnirani prema standardnim veličinama, može biti teško – ako ne i nemoguće – dobiti točno one dimenzije koje tražite. Čak i u najboljem slučaju, potraga za takvim krevetom mogla bi vam oduzeti puno vremena i truda. Samim time, proći će dug period kako biste pronašli onaj koji savršeno odgovara vašem prostoru. 

Sve što trebate je znati dimenzije kreveta kojeg želite dizajnirati u vašoj spavaćoj sobi i veličinu madraca. Samim time, već ste odradili dva važna koraka koji vas vode ka dizajniranju idealnog kreveta po mjeri.

3 – Odličan je za svako uređenje interijera

Kako smo već naveli iznad, možete birati između raznih modela vintage ili modernih kreveta po mjeri. Uz tapacirane krevete po mjeri možete pustiti mašti na volju i pokazati svoj osobni stil. Upravo namještaj po mjeri može transformirati vašu spavaću sobu i dati joj baš onaj prizvuk kakav vi želite. 

Bez obzira na to je li vaš stil više okrenut prema modernim linijama, pastelnim bojama, drvenim površinama, tapaciranom namještaju ili namještaju visokog sjaja, uz namještaj po mjeri ostvarit ćete željene rezultate. Kroz izbor tkanina koje ćete koristiti za tapacirung visokog uzglavlja kreveta ili kombinaciju drvenih materijala koje ćete koristiti za vaš drveni krevet, lako i brzo ćete uvidjeti na koliko stvari možete utjecati s dizajniranjem kreveta po mjeri.

metalni krevet uz doručak
Metalni krevet rađen u vintage stilu u Šarac Bela radionici

Ako imate već uređen interijer i u potrazi ste za krevetom po mjeri koji će se odlično uklopiti sa postojećim namještajem, postoji rješenje. Proizvođač namještaja po mjeri može vam ponuditi dizajn koji će odlično funkcionirati u takvom prostoru. Kreveti po mjeri su najbolji prijatelji svih vas koji želite renovirati vaš dom i kreirati uređenje spavaće sobe koja će biti idealna za odmor i opuštanje, ali i biti uređena tako da čini skladan i uglađen prostor.

4 – Pametna investicija uz najkvalitetnije materijale

Osim što, pri kupnji kreveta, veliku pozornost pridajemo udobnosti madraca, okvir za krevet jednako je važan iz estetskog, ali i funkcionalnog razloga. Stabilnost kreveta i njegova dugotrajnost, jedinstvenost, kvaliteta, očuvanost i udobnost uvelike ovise i o okviru kreveta. 

Tako, ulaganjem u krevet po mjeri možete izabrati najkvalitetnije materijale, od elegantnog plišanog tapacirunga do metalne i drvene konstrukcije. Uz takvo ulaganje znat ćete da imate svevremenski krevet koji odolijeva trendovima, ali i testu vremena. 

Gdje Kupiti Kvalitetan Krevet po Mjeri?

Nakon što smo razmotrili kakve sve opcije i prednosti stižu s narudžbom i dizajniranjem kreveta po mjeri, vjerojatno se pitate gdje možete kupiti krevete po mjeri u regiji. U Šarac Bela kompaniji pronaći ćete namještaj po mjeri za svaku prostoriju u vašem domu, a pored izrade i ugradnje namještaja, nudimo vam i 3D vizualizaciju interijera koja će vam olakšati donošenje brojnih odluka vezanih za uređenje vašeg doma. Uz ovako potpuno iskustvo kroz nekoliko koraka moći ćete opremiti i izgraditi svoj dom iz snova. 

Naš proces izrade kreveta po mjeri koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz najljepše tkanine i posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kreveta po mjeri koji će postati jedinstveni dodatak u vašem domu. Tako će u vašoj spavaćoj sobi osvanuti jedinstveni, moderni ili vintage komadi namještaja na koje ćete se ponositi znajući da je baš vaš komad namještaja rijedak i kvalitetan.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu.

Related Posts