fbpx

Proizvodnja Namještaja u Hrvatskoj ili Uvozni Namještaj- Što Birati?

Proizvodnja namještaja u Hrvatskoj može biti savršen odabir za sve vas koji želite potaknuti domaću proizvodnju. Visokokvalitetni drveni namještaj, znalci i majstori koji su stručni u svom poslu samo su jedan od dodatnih razloga zašto birati hrvatski namještaj po mjeri. Drvo koje biraju za drveni namještaj visoke je kvalitete i izdržljivosti. S druge strane, majstori kreatori namještaja perfektno odgovaraju na vaše zahtjeve i predispozicije vašeg interijera. Diljem Hrvatske proizvodnja namještaja dostupna je u gradovima kao što su Split, Zagreb, Dubrovnik, ali i u čitavim regijama kao što je Dalmacija.

pločice, drveni šank, drvene stolice i zelenilo u uređenju kuhinje

Uz majstorstvo, kvalitetu i laku dostupnost, ne smijemo zaboraviti i raznolikost i prilagodljivost namještaja po mjeri. Kad izrađujete namještaj po mjeri za maleni stan ili veliku kuću, dobivate najviše za svoj novac. Svaku dimenziju, boju, materijal i još mnogo toga možete prilagoditi svojim preferencijama. Pored toga, majstori zanata izrade namještaja pobrinuti će se da izaberete ono što najbolje odgovara vašim potrebama. Zašto je proizvodnja namještaja u Hrvatskoj dobar izbor otkrijte u nastavku. A dalje u tekstu otkrivamo i zbog čega možete razmisliti i o kupnji uvoznog namještaja iz regije.

Namještaj po Mjeri – Hrvatska

Bilo da želite opremiti novi stan i kuću, ili preurediti svoj dom, proizvodnja namještaja u Hrvatskoj može biti brzo i jednostavno rješenje. Koje su još prednosti, otkrijte u nastavku.

1 – Brža dostava

Uz brzu i laku dostupnost materijala, Hrvatska diljem svoje zemlje ima nekoliko brendova koji se bave proizvodnjom namještaja. Samim time,na više mjesta možete lako doći do željenih komada namještaja. Dostava na vrata i instaliranje namještaja ići će brzo i nećete morati toliko čekati. Uz to, u samom procesu od početnog izbora namještaja do finalnog koraka – instaliranja u domu, neće proći previše vremena. Tako u svom domu možete uživati puno ranije nego što ste mislili kad se bira proizvodnja namještaja u Hrvatskoj. To vam može olakšati opremanje, selidbu – jer se možete puno ranije useliti ili preurediti stan brže. Najbolji dio je to što ćete u svom stanu brzo vidjeti kako se dizajn interijera brzo slaže i sve počinje sve više ličiti na dom koji ste zamislili za sebe.

2 – Kvalitetni materijali

Osim što sama Hrvatska obiluje kvalitetnim kontroliranim materijalima, dobro je povezana s ostatkom Europe. Tako su joj dostupniji još veći izvori materijala koji su potrebni za drveni namještaj, metalni namještaj, kao i tapecirung i brojne druge varijante izrade. Kad je u pitanju proizvodnja namještaja u Hrvatskoj, možete računati da će se koristiti najkvalitetniji materijali. Samim time, biranjem namještaja po mjeri iz Hrvatske dobivate najbolje za svoj novac. Također, možete biti sigurni da će namještaj izrađen u Hrvatskoj biti dio vaše postave dugi niz godina. Biti će otporniji na test vremena i idealno se uklopiti sa ostalim komadima namještaja u interijeru.

drvene stolice i stol u trpezariji

3 – Jedinstveni komadi namještaja

Veliki lanci proizvođača namještaja u svijetu nude namještaj koji može imati svatko u svom domu. Uz male preinake vi možete tom namještaju dati osobnost. No, za istinsku jedinstvenost pobrinuti će se proizvodnja namještaja u Hrvatskoj. Komadi namještaja koje napravite u Hrvatskoj biti će nešto što ima samo malena šačica ljudi. Vaš prostor će dobiti karakter i pokazati posebnost kakvu ne možete naći baš u svakom magazinu. Tako ćete se osjećati kao da je vaš dom uistinu vaš i savršeno oslikava vaš stil i želje. Bilo da radite kutne garniture po mjeri ili opremate kuhinju, možete biti sigurni da ćete dobiti nešto unikatno i drugačije.

4 – Kvalitetna proizvodnja namještaja u Hrvatskoj

Uz kvalitetan materijal i jedinstvenost, proizvodnja namještaja u Hrvatskoj nudi i kvalitetu pri samoj izradi. Zanat koji se prenosi s koljena na koljeno odlika je koja opisuje brojne brendove. Uz pomoć strojeva i pažljivost stručnjaka u izradi namještaja svaka rezbarija i vijak biti će na svom mjestu. Nećete morati sumnjati u izdržljivost i dugotrajnost kad je u pitanju namještaj po mjeri u Hrvatskoj jer oni ulažu velike napore u edukaciju, pravilnu izradu, ali i finalne testove izdržljivosti. Materijali koji se koriste za tapecirani namještaj biti će izuzetno mekani na dodir, ali i otporni na konstantno korištenje. I brojni drugi materijali pružiti će udobnost s jedne strane, ali i trajnost i snagu s druge strane.

drvene stolice i stol i proizvodnja namještaja u Hrvatskoj

5 – Prilagodljivost i funkcionalnost

Kad su u pitanju neugledni kutevi, male kuhinje po mjeri i male blagovaonice, ništa ne može toliko pomoći kao proizvodnja namještaja u Hrvatskoj. Svojim preciznim mjerenjem i izradom mogu se prilagoditi svakoj dimeziji. Tako će vam pomoći u potpunosti iskoristiti prostor pritom radeći na kreiranju savršenog doma. Namještaj po mjeri iz Hrvatske može vam pomoći i u opremanju velikih interijera, jednako kao i malih. U orostranim domovima kreirati će XXL verzije namještaja, kao i ispuniti prostor autentičnim i jedinstvenim namještajem koji se ističe.

Osim na veličinu namještaja, uz proizvodnju po mjeri, možete imati utjecaj na boju. Široka lepeza boja dostupna je za gotovo svaki komad namještaja što proširuje asortiman samo za vas. Uz boje i materijale, možete birati i metale, vrste drveta, kombinirati više materijala ili napraviti više komada namještaja od istog materijala. Ova razina prilagodljivosti izuzetno je poželjna, zar ne?

6 – Proizvodnja namještaja u Hrvatskoj i njegova promidžba

Podržavanje domaće proizvodnje jedna je od najboljih stvari koje možete napraviti za domaću ekonomiju. Birajući domaće proizvođače namještaja potičete razvoj tog sektora u svojoj državi. Vaš dobar utjecaj kao i preporuka prijateljima mogu biti samo jedna stvar koja će stvoriti domino efekt i pozitivno utjecati na proizvodnju namještaja u Hrvatskoj.

dnevni boravak u smeđoj boji

Uvozni Namještaj – Zašto Birati?

Iako proizvodnja namještaja u Hrvatskoj može biti odlična stvar za vaš dom, nekad je uvozni namještaj možda bolji izbor. Osim što može biti pristupačniji, može nuditi neke opcije koje nemate u Hrvatskoj. Količina dostupnog materijala možda je šarolikija u susjednim državama ili one mogu odgovoriti bolje na vaše specifične zahtjeve. Jedna od država u regiji koja osvaja tržište idealnom kombinacijom kvalitete i cijene svakako je proizvodnja namještaja u Bosni i Hercegovini.

Uvozni Namještaj – Bosna i Hercegovina

Kad je u pitanju izrada namještaja po mjeri, Bosna i Hercegovina se ucrtala na mapi kao poželjna destinacija. Osim što obiluje sa mnoštvo prirodnih materijala, zanat koji posjeduju majstori pokazati će da su vrsni majstori u onome što rade. Njihovo dugogodišnje iskustvo i stalno poslovanje sa zemljama u regiji olakšati će nabavljanje namještaja. Uhodani tim i katalozi prepuni opcija ubrzo će vas u to uvjeriti.

proizvodnja namještaja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini
Spavaća soba rađena u Šarac Bela potpisu

Nerijetko je upravo uvozni namještaj iz Bosne i Hercegovine dostupan po pristupačnijim cijenama uz također visoko kvalitetne proizvode. To je jedna od važnosti koju ćete htjeti imati na umu pri opremanju doma i planiranju budžeta. Uz to, izrada i dostava je brza i lagana s obzirom na granicu koja je jako blizu Hrvatskoj.

Izrada Namještaja po Mjeri – Šarac Bela Bosna i Hercegovina

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će uređenje doma brzo podići na novu razinu.

proizvodnja namještaja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini
Kuhinja rađena u Šarac Bela potpisu

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim namještajem znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018
info@saracbela.com

Related Posts