fbpx

Ugradbeni Ormari po Mjeri | Prednosti i Savjeti za Kupnju

Ugradbeni ormari po mjeri za spavaću sobu, dnevni boravak ili čak hodnik mogu biti vaše novo idealno rješenje. Osim što su itekako praktični za korištenje, mogu biti dovoljno prostrani za sve stvari za vaš dom. Uz mnoštvo opcija uređenja, ugradbeni ormari po mjeri mogu odgovoriti na brojne izazove. Ako ih radite po mjeri, možete urediti broj polica i stalaka sa vješalicama. Pored toga, možete izabrati i razne vrste kliznih vrata ili vrata iskoristiti i dodati visoko ogledalo.

Štednja prostora i dobra organizacija najvažniji su aduti kad su u pitanju ugradbeni ormari. Uz njih više se ne trebate brinuti o neredu i konstantnoj potrazi za stvarima. A koje su dodatne prednosti ugradbenih ormara otkrijte u nastavku.

Ugradbeni Ormari po Mjeri – Prednosti

Iako ponekad mogu zauzeti dosta prostora u prostoriji, ugradbeni ormari po mjeri mogu biti idealna investicija za vaš dom.

1 – Pomažu u boljoj organizaciji

Uz sve moguće opcije skladištenja, ugradbeni ormari po mjeri postaju idealan odabir za velike obitelji. Osim sve odjeće koju u njega možete spremiti, možete dodati i posteljinu, dio za obuću i modne dodatke. Pored toga, tijekom ljeta jedan dio ormara možete iskoristiti za deke i poplune. Kombinacijom polica i stalaka možete doći do idealnih opcija koje će vam uštedjeti mnoštvo vremena tijekom čišćenja. Uz to, uvijek ćete znati gdje vam što stoji i nećete toliko morati “služiti” stvarima koje stoje posvuda. Ultimativna organizacija se može postići gotovo u svakoj spavaćoj sobi, kao i hodniku ili dnevnom boravku uz ugradbene ormare.

ugradbeni ormari po mjeri sa ručnicima

2 – Ugradbeni ormari po mjeri su izuzetno prilagodljivi

Za svoje ugradbene ormare možete birati klizna ili klasična vrata. Možete izabrati visinu, dubinu, kao i širinu ormara, broj polica i finalno izgled. Ovakva količina personalizacije od velike je koristi za velike interijere, ali i za one domove s ograničenim prostorom. Kad su u pitanju vrste ugradbenih ormara, materijali koji su trenutno dostupni omogućuju vam lepezu izbora. Samim time, moći ćete svoj dom urediti u potpunosti po svom ukusu.

3 – Mogu vam uštedjeti vrijeme tijekom spremanja ujutro

Ukoliko sve imate organizirano i složeno, puno lakše ćete se spremati. Uz sve stvari izložene i na svom mjestu, biti će vam potrebno manje vremena i vaša jutra mogu biti smirenija i organiziranija. Neće više biti 10-minutnog traženja stvari i moći ćete uživati u svojim jutarnjim ritualima kao što su ispijanje kave i doručak puno duže.

Moderni Ugradbeni Ormari po Mjeri

Vaš ugradbeni ormar po mjeri treba biti puno više od mjesta za odlaganje vaših odijela i džempera. To bi također trebao biti umirujući prostor gdje se pripremate za dan koji je pred vama i opuštate se na kraju noći. Prostrani ugradbeni ormari po mjeri omogućuju vam da se odijevate u stilu, dok su vaša odjeća i dodaci uredno izloženi na dohvat ruke. Moderni ugradbeni ormari po mjeri dizajnirani su uzimajući u obzir vas. Tako možete biti uvjereni da će ugradbeni ormari zadovoljiti vaše potrebe u pogledu fleksibilnosti i estetike. Osim toga, brojne dostupne opcije i dodaci znače da uvijek možete pronaći značajke koje odgovaraju vašem postojećem dekoru. Uz sve navedeno, možete povećati svoj prostor za pohranu i povećati mogućnosti uz moderni ugradbeni ormar.

žena kraj ormara bira odjeću

Savjeti za Kupnju

Ako želite izabrati idealan ugradbeni ormar po mjeri za svoj dom, pripremili smo nekoliko savjeta koje ćete htjeti imati na umu. Otkrijte ih u nastavku.

1 – Postavite si pitanje tko će sve koristiti ormar

Uz moderna rješenja, sve je više mogućnosti kada su u pitanju kombinacije prostora za vješanje odjeće, ladica, polica i stalaka za cipele koje se mogu ugraditi unutra. Kako biste odlučili koja je kombinacija idealna za vas, prvenstveno razmislite koliko prostora imate na raspolaganju. Nakon što vidite koliki je prostor, razmislite koliki ugradbeni ormar po mjeri želite. Želite imati dovoljno mjesta za sve stvari, no ne želite da vaš ormar zaglušuje prostor. Također, razmislite želite li da vaš ormar ima više polica ili više stalaka sa vješalicama.

ugradbeni ormari po mjeri i žena

2 – Sljedeće razmotrite dimenzije

Veliki komad namještaja kao što je ormar najčešće ima samo jedno prikladno mjesto u sobi za smještanje predmeta ove veličine. U planiranju budžeta, imajte na umu da što više prostora imate, biti će vam lakša organizacija nadalje. No, svejedno bitno je imati na umu prohodnost kako bi se vrata od sobe mogla slobodno otvarati. Također, važno je da ima dovoljno mjesta za krevet, komode, noćne ormariće. Veličina ormara će dosta ovisiti i o tome je li ormar po mjeri ide u glavnu sobu ili je to ormar za dječju sobu.

Pri odabiru dimenzija, dobar trik može biti da ormar ide što više prema stropu. Time ćete dosta dobro uštedjeti prostor. Time će teže dostupne police biti idealan odabir za spremanje posteljine, sezonskih ili predmeta koji ne zahtijevaju svakodnevnu uporabu.

3 – Uzmite u obzir funkcionalnost vašeg ormara

Uz sve navedeno, za personalizaciju ormara, potrebno je da znate i duljinu prostora za vješanje odjeće s obzirom na to koliko odjeće želite ovjesiti na vješalice. Kaputi, omiljene košulje i haljine najbolje je izložiti na vješalice, i to trebate uračunati u planiranje izgleda svog ormara. Ugradbeni ormari po mjeri vam omogućuju spajanje više opcija s obzirom na vaše preferencije, stoga iskoristite sve mogućnosti.

Slična stvar je i s policama i ladicama. U vašem ormaru možete postaviti moderne i inovativne police, kao i stalke za cipele, ladice za nakit i druge modne dodatke. Sve to vam može pomoći da uštedite na kupnji dodatnog namještaja za skladištenje.

slaganje odjece ispred ormara

Dubina polica također je važna stvar. Ako imate preduboke police u kojima odjeća nestaje, to može značiti da ćete se možda truditi pronaći predmete straga. S druge strane, ako su police preplitke, biti će potrebno pretrpavati duge džempere i haljine.

4 – Stil i materijal

Dvije glavne opcije između kojih treba birati kada su u pitanju ugradbeni ormari po mjeri je, želite li imati ugradbeni ormar koji stoji sam i možete ga pomjerati ili želite ugradbeni ormar po mjeri koji ostaje fiksiran na mjestu. Kada birate između ove dvije opcije odluka će ovisiti o tome s koliko prostora raspolažete. Pored toga, ovisiti će i o tome što vam je draže, koliki budžet imate na raspolaganju te koji stil više volite – rustikalni ili moderni.

S obzirom da je ormar toliko velik i dominantan u uređenju spavaće sobe, ima veliku ulogu. Zato ćete moći razmisliti u kojem stilu želite urediti vaš ormar po mjeri tako da se uklopi u sveukupno uređenje. Tu će čak i malen detalji kao boja ručke ili finish na materijalu od kojeg se izrađuje ugradbeni ormar imati veliku ulogu.

ugradbeni ormari po mjeri, odjeća i žena

Ugradbeni Ormari po Mjeri – Gdje Kupiti?

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan ormar po mjeri koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg posebnog ugradbenog ormara po mjeri brzo podići na novu razinu.

ugradbeni ormari po mjeri posloženi

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela ormara po mjeri koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim namještajem znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu ugradbenog ormara po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018
info@saracbela.com

Related Posts