fbpx

Kutne Garniture po Mjeri | Kako Izabrati Idealan Model

Kutne garniture po mjeri ključni su dio dnevne sobe. One nam mogu postati omiljeno mjesto za odmaranje, druženje i gledanje TV-a.

kutna garnitura po mjeri u skandinavski uređenom apartmanu
Kutna garnitura po mjeri

Svestrane i udobne kutne garniture po mjeri uklapaju se u velike i male prostore. Pored toga, otvaraju prostor za razne mogućnosti sjedenja. S obzirom na oblik i veličinu kutne garniture po mjeri možda niste sigurni koliko bi se uklopila u vaš interijer. Zato smo u nastavku izdvojili nekoliko savjeta i trikove koji vam u tome mogu pomoći.

Pored savjeta za izbor, izdvojili smo i nekoliko prednosti kutnih garnitura po mjeri. Za više, prelistajte dalje.

Kako Izabran Idealan Model Kutne Garniture po Mjeri

Ako razmišljate o kupnji kutne garniture po mjeri, ali niste sigurni koji stil, veličinu ili tkaninu odabrati, nastavite čitati!

1 – Pravilno Izmjerite Svoj Prostor

Kutne garniture odlične su za domove sa puno ukućana. Budući da vam omogućuju proširenje i smanjenje kauča, mogu udobno smjestiti puno ljudi, gostiju (i kućnih ljubimaca).

Vaš prvi korak pri kupnji kutne garniture po mjeri bit će izmjeriti koliko prostora na raspolaganju imate u dnevnom boravku.

Moderni ugao po mjeri
Kutna garnitura po mjeri u Šarac Bela potpisu

Započnite s mjerenjem duljine područja – uključujući duž oba zida. Ovo je posebno važno ako kutnu garnituru postavljate u kut svoje dnevne sobe. Ne zaboravite ostaviti mjesta za bočne stolove ili svjetiljke s obje strane. Zatim izmjerite dubinu prostora uzimajući u obzir sagove ili stolove koji će biti ispred kutne garniture. Zatim, konačno visina prostora, obraćajući pažnju na radijatore ili police.

Može vam pomoći ako označite dimenzije nove garniture na podu pomoću samoljepljive trake da biste vidjeli je li odgovara.

2 – Izaberite Stil Kutne Garniture po Mjeri

Ako imate neobičan kut za popunjavanje, sobu nepravilnog oblika ili tražite nešto posebno, tada ćete htjeti izrabrati kutnu garnituru po mjeri. Kutna garnitura nudi puno fleksibilnih mjesta za sjedenje. To ju čini idealnom za obiteljske kuće kada će se mnogi od vas poželjeti odmoriti ispred televizora.

Kutna garnitura u obliku slova U izvrsna je za velike obitelji, puno kućnih ljubimaca i za općenito odmaranje. Idealna je za veće prostorije i veliki dnevni boravak.

Neke garniture sadrže i pretince za odlaganje, što je – odlično dodatno spremište za pokrivače, daljinske upravljače za TV, igračke i časopise.

3 – Izaberite Tkaninu Kutne Garniture po Mjeri Koja Vam Najviše Odgovara

Sad kad imate dimenzije i željeni stil, vrijeme je za odabir tkanine. Tkanina koju odaberete za svoju kutnu garnituru imat će ogroman utjecaj na osjećaj koji stvara vaš prostor. Također, utjecati će i na izgled vaše sobe.

Siva kutna garnitura u moderno uređenom stanu

Kutna garnitura je i komad namještaja na kojem će vaša obitelj i gosti provoditi dosta vremena. Zato je bitno da odaberete tkaninu koja će dobro reagirati na test vremena i korištenja.

Birajte izdržljive tkanine otporne na mrlje i tkanine koje obećavaju dugotrajnost.

4 – Odaberite Mjesto u Dnevnom Boravku za Svoju Garnituru

Ne postoji pravilo koje kaže da kutna garnitura treba zaista biti u kutu. Može se lako postaviti u sredini sobe ili u jednom dijelu dnevnog boravka pored zida.

Ove odluke uvelike ovise o veličini i obliku vaše sobe. Bez obzira, vodite se time prema čemu vaša garnitura gleda i kako najbolje rasporediti garnituru i ostale komade namještaja u interijeru, kao što su komode, lampe, tepih i ostali detalji.

5 – Uređenje Interijera sa Garniturom po Mjeri

Ako ste se odlučili za garnituru neutralne boje, tada možete uvesti malo teksture sa krznom i jastucima s puno vezenih detalja. S druge strane, ako ste se odlučili za hrabriju nijansu za svoju kutnu garnituru, odaberite tepih u toj boji, i ostale dodatke u dnevnom boravku kako biste mu dali određenu dubinu i sklad. Poanta je da dodaci u vašem modernom ili stilski uređenom interijeru rade zajedno kako bi prostor izgledao potpuno.

Moderno uređen stan sa bijelom kutnom garniturom i žutim namještajem

Prednosti Kutne Garniture po Mjeri u Vašem Dnevnom Boravku

Uz kutnu garnituru po mjeri vaš dnevni boravak može izgledati veće. Bez obzira imate li mali ili veliki dnevni boravak, jedna kutna garnitura može stvoriti puno složeniji prostor nego dva trosjeda i fotelja.

Uz pravilan raspored i odabir namještaja možete stvoriti skladno uređenje interijera bez previše dileme.

Kutna garnitura po mjeri u odvažnoj boji u eklektičnom stanu

Pored toga što garnitura po mjeri može učiniti vaš dnevni boravak većim, ona odlično spaja stil i funkcionalnost. Veća garnitura ostavlja više prostora za uređenje ostalih detalja u dnevnom boravku. Pored toga, i njene ladice mogu poslužiti za dodatnu pohranu.

Velika kutna garnitura po mjeri ostavlja puno više mjesta za sjedenje i stvara ugodnost za vas i vaše goste. Njezin oblik i izgled omogućuje da svi koji sjede imaju dovoljno mjesta i mogu ugodno razgovarati sa svima.

Gdje Naručiti Kvalitetne Kutne Garniture po Mjeri?

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetne kutne garniture po mjeri koje će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš kauč po mjeri može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja spavaće sobe. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vaše kutne garniture brzo podići na novu razinu.

Kutna garnitura po mjeri u sivoj boji

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kutne garniture po mjeri koja će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim kaučom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu kutne garniture po mjeri.

Related Posts