fbpx

Toaletni Stol po Mjeri | Savjeti za Izbor i Uređenje

Kada toaletni stol po mjeri postane dio priče, spavaća soba postaje puno zanimljivija. Zato smo odlučili napisati ovaj članak. Upravo će vam on pomoći donijeti brojne odluke vezane za izbor toaletnog stola. Uz naš kratki vodič lakše ćete odabrati materijal, boju, oblik ali i brojne druge sitnice vezane za toaletni stol. Želimo da izaberete stol za spavaću sobu koji će biti funkcionalan, i estetski zanimljiv. Usto, pokušati ćemo pomoći vam i sa uređenjem kroz nekoliko prijedloga za organizaciju namještaja u spavaćoj sobi.

Kako izabrati i urediti tolaetni stol u vašem interijeru, otkrijte kroz malene savjete u nastavku.

Kako Izabrati Savršen Toaletni Stol po mjeri?

Postoji par stvari na koje trebate obratiti pozornost pri izboru idealnog toaletnog stola. Te stvari smo izdvojili u sljedećim savjetima koje ćete htjeti znati.

1 – Dimenzije toaletnog stola

Kada birate svoj stol u spavaćoj sobi, dimenzije su jedan od najvažnijih faktora. Upoznajte se detaljno sa prostorom koji zauzima toaletni stol. Tako ćete znati odrediti pravu veličinu za popunjavanje prostora. Veličina toaletnog stola također treba odgovarati vašim potrebama. Jako je bitno da imate toaletni stol po mjeri koji je funkcionalan. Pripazite da se ladice toaletnog stola ispravno mogu otvoriti i da ima mjesta za otvaranje. Također pripazite da dimenzije nisu prevelike i da ne smetaju primjerice vratima, prozoru, krevetu, ormaru i slično. Kada uspijete odgonetnuti ispravne dimenzije, spremni ste za dalje korake.

2 – Stil za uređenje toaletnog stola

Vjerujemo da ste i vi u potrazi za uređenjem elegantne sobe. Bez obzira jeste li fan modernog namještaja, stilskog ili shabby chic vintage namještaja, pokazati ćemo vam kako izabrati stil koji vam najbolje odgovara.

Postoji dosta modela među kojima možete naći idealan toaletni stol po mjeri za svoju sobu. Jedan od njih su maleni stolovi sa malenom stolicom ili tabureom. Drugi su pak oni sa mnoštvo ukrasa, polica i mjesta za pohranu stvari. Treći mogu uključivati i ogledalo kao i viseće police iznad.

Spavaća soba uređena u vintage stilu
Vintage uređenje spavaće sobe

Kako biste znali koji od ovih modela vam najviše odgovara, odgovor možete pronaći u stilu koji preferirate. Ako ste veći fan rustikalnog namještaja, tada će toaletni stol po mjeri sa puno rezbarija i detalja biti idealan za vas. S druge strane, u modernim spavaćim sobama radije ćete htjeti birati jednostavne stolice, police, stol kao i ogledalo.

S druge strane, količina dostupnog prostora za toaletni stol po mjeri također igra snažnu ulogu. Ukoliko nemate dovoljno prostora, vaš stol u spavaćoj sobi može biti manji, ali jednako funkcionalan. A ako imate veću spavaću sobu, nemojte se bojati poigrati sa većim modelima toaletnih stolova. Oni vam mogu pomoći da naglasite eleganciju i sofististiciranost vaše spavaće sobe.

3 – Materijal i boja toaletnog stola

Jedan od najvažnijih pokazatelja kvalitete za toaletni stol po mjeri jesu materijal i boja. Pametnim izborom materijala imati ćete stol koji će biti tu dugi niz godina i uvijek izgledati odlično. Drvo se često koristi za izradu toaletnog stola i nudi prekrasan izgled jer ga dizajneri mogu oblikovati u bilo koji stil. Toaletni stolovi rađeni od drveta izdržljiviji su i manje krhki.

Biranje boje također može biti jako zabavno. Danas imate mnoštvo mogućnosti s obzirom na to kakav stil volite. Tako možete imati smjele i elegantne toaletne stolove u zagasitim i smeđim nijansama. Ili možete birati toaletni stol u odvažnoj boji koja će se uklopiti u moderne interijere. Tako ćete moći uskladiti boje i sa ostatkom namještaja u vašoj sobi, sa komodom, krevetom, ormarom i drugim namještajem.

Toaletni Stol po Mjeri – Kako ga Urediti u Vašoj Spavaćoj Sobi?

Za maksimizaciju prostora i dobar raspored, toaletni stol možete smjestiti u kut, tamo gdje neće smetati. Pozicionirajući ga u kutu, pored prirodnog izvora svjetlosti imate najbolje svjetlo i najfunkcionalniji raspored. Ovakav izbor razmještaja namještaja odličan je za manje prostore i sobe u potkrovlju koje nemaju dovoljno mjesta. Kad je funkcionalnost u pitanju, možete provjeriti da toaletni stol po mjeri ima i pristup utičnicama i da stolica može stati i izvući se bez problema. Tako ćete moći udobno sjediti bez narušavanja harmonije u prostoru.

Toaletni stol po mjeri u spavaćoj sobi
Toaletni stol po mjeri iz Šarac Bela radionice

Za prostrane spavaće sobe, toaletni stol po mjeri može imati veliku ulogu u uređenju interijera. Uz par dodataka, i pametan izbor materijala i boje, vaš stol u spavaćoj sobi može imati ulogu statement dodatka. Na fotografiji ispod možete vidjeti kako se boje i stil odlično nadopunjuju i kreiraju uređenje sobe u kojoj biste jedva čekali boraviti.

Uređeni apartman dnevni boravak i toaletni stol
Moderni toaletni stol iz Šarac Bela radionice

No naravno, toaletni stol po mjeri može imati blagu funkcionalnu i više estetsku ulogu. Tako određeni zid u vašoj sobi možete uljepšati sa jedinstvenim stolom koji će uljepšati prostor. Na fotografiji ispod možete vidjeti kako i uski stolovi uz par detalja mogu napraviti istinsku razliku u uređenju.

TV, toaletni stol u spavaćoj sobi
Moderni toaletni stol iz Šarac Bela radionice

Kroz sljedeću spavaću sobu možete vidjeti kako pravilan raspored namještaja može odigrati veliku ulogu. Naizgled malena spavaća soba dobila je osvježenje zbog bijele boje i pravilno izmjerenog namještaja. Tako su u ovu sobu stali elegantni toaletni stol po mjeri, visoki ormar, ali i noćni ormarići. Birajući tabure presvučen tkaninom postigla se funkcionalnost jer se on može sakriti ispod toaletnog stola.

Spavaća soba u bijeloj boji
Elegantno uređenje spavaće sobe u Šarac Bela potpisu

Gdje Izraditi Lijep i Kvalitetan Toaletni Stol po Mjeri?

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetne toaletne stolove po mjeri koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš toaletni stol po mjeri može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja spavaće sobe. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg toaletnog stola brzo podići na novu razinu.

Moderna dvokrevetna soba
Moderna soba i uređenje u Šarac Bela potpisu

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela toaletnog stola po mjeri koja će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim stolom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu toaletnog stola po mjeri.

Related Posts