fbpx

Tapecirani Krevet po Mjeri | Proizvodnja u Bosni i Hercegovini

Tapecirani krevet po mjeri postao je omiljeni odabir za spavaću sobu. Sa svojim mekanim tkaninama i zahvaljujući prilagodljivosti vraća se kao dio uređenja brojnih domova. Kombinacija okvira koji je tvrd i presvučene tkanine čine da svaki krevet bude mekan na dodir. Pored toga, tapecirani krevet po mjeri izgleda luksuzno i jedinstveno.

Dakako, i sama činjenica da ga možete uraditi po mjeri dokazuje da ga možete u potpunosti prilagoditi svojim preferencijama. Ako se i sami pitate je li tapecirani krevet po mjeri idealan za vašu spavaću sobu, ovaj članak će vam poslužiti kao odličan vodič.

Što je Tapecirung?

Tapecirung predstavlja proces presvlačenja namještaja po mjeri sa različitim tkaninama. Danas se riječ tapecirung najčešće koristi za opisivanje različitih vrsta kreveta koji imaju neku presvučenu tkaninu. Tapecirani krevet obično se sastoji od sloja podloge koji je prekriven tekstilom. Zajedno, oni pomažu ublažiti i omekšati podnožje, bočne stranice i tapecirano uzglavlje kreveta.

Sivi tapecirani krevet po mjeri sa visokim uzglavljem
Tapecirani krevet po mjeri iz Šarac Bela radionice

Upravo tkanine koje se koriste za tapecirung mogu biti različite. Od kožnog tapecirunga do tapecirunga od pamuka, imate mnoštvo izbora koji ćete moći prilagoditi vlastitom stilu i željama.

Zašto Izabrati Tapecirani Krevet po Mjeri?

Kupnjom tapeciranog kreveta po mjeri, svojoj spavaćoj sobi automatski pružate dašak elegancije. Iz tog razloga, svakako odaberite svoj novi tapecirani okvir kreveta na isti način na koji biste odabrali umjetničko djelo za ukrašavanje svog doma. Tapecirani krevet utječe na cjelokupni izgled cijele sobe i to ga čini idealnim za izražavanje vlastitog stila. Možete dati osobni štih svojoj spavaćoj sobi – osobito ako iznajmljujete svoj stan i ne možete obojiti zidove.

Exclusive plišani bračni krevet po mjeri
Tapecirani krevet po mjeri iz Šarac Bela radionice

Prilikom odlučivanja koji je tapecirani krevet pravi za vas, možete birati između mnogo toga. Od širokog raspona oblika, vrsta tkanine, boja moći ćete pronaći nešto što najviše odgovara vašem stilu. Kreveti visokog uzglavlja uz mekane i plišane tkanine mogu dati dozu uglađenosti. Također, različiti oblici uzglavlja mogu unijeti svježinu u prostor. Plišani krevet po mjeri visokog uzglavlja brzo će dati premium ugođaj u sobi. Krevet po mjeri sa tkaninom u upečatljivoj boji privući će svačiju pozornost.

Pored toga, bračni tapecirani krevet po mjeri ili dječji tapecirani krevet po mjeri izuzetno je udoban. Ukoliko volite odmarati uz čitanje ili preferirate gledati svoju omiljenu TV seriju iz kreveta, mekano uzglavlje tapeciranog kreveta će vam pomoći u tome. Time se stvara topliji i opušteniji prostor, što čini ovaj krevet idealnim okruženjem za spavanje.

tapecirani krevet po mjeri u smeđe-narančastoj boji
Rustikalni tapecirani krevet po mjeri iz Šarac Bela radionice

Također, krevet po mjeri je izuzetno izdržljiv. Većinu tapeciranih kreveta prekriva čvrsto, visokokvalitetno tvrdo drvo koje im pomaže izdržati test vremena. Podstavljeni jastuci također štite okvir kreveta od vanjskih utjecaja koji mogu uzrokovati oštećenja. Tkanine su također dizajnirane tako da se lako čiste i da su otporne na mrlje i brzo prljanje.

Tapecirani Krevet po Mjeri i Njegova Prilagodljivost

Tapecirani kreveti po mjeri su izuzetno prilagodljivi s obzirom na veličinu i oblik. Dostupan je i king size bračni tapecirani krevet po mjeri, kao i boxspring krevet, dječji krevet po mjeri.

Tapecirani fancuski ležaj može biti idealan odabir za glavnu spavaću sobu uz ostali tapecirani namještaj koji će dati luksuznu notu.

Moderno uređena soba u apartmanu u Hrvatskoj
Tapecirano visoko uzglavlje

S druge strane box spring krevet može biti također odličan odabir s obzirom da dolazi uz visoko uzglavlje sa stabilnim drvenim okvirom na koji ide udobni visoki madrac. Još tome dodajte mekani tapecirung i već ćete moći zamisliti mjesto na kojemu ćete se istinski naspavati.

sivi tapacirani krevet po mjeri u sivoj boji

Narudžbom tapeciranog kreveta po mjeri u salonima namještaja u Bosni i Hercegovini također ćete imati mnoštvo izbora. Kvaliteta materijala koji idu ruku pod ruku sa znanjem i vještinom pretvoriti će svaki krevet po mjeri u remek djelo. Unikatni kreveti koji se proizvode u BiH zajamčeno privlače odličnom kombinacijom stručnosti i kvalitete. Majstori će vam moći pomoći u izboru bilo da želite plišano uzglavlje i plišani krevet po mjeri, lebdeći krevet ili pak boxspring krevet s mnoštvo dodatnog mjesta za pohranu.

Kako Naručiti Svoj Tapecirani Krevet po Mjeri?

Ako se pitate što je najbitnije u procesu narudžbe, naredni savjeti će vam brzo pomoći.

1 – Izaberite želite li samo tapecirano uzglavlje ili čitav tapecirani krevet

Samo dodatak tapeciranog uzglavlja na vašem standardnom krevetu dovoljan je luskuzni touch. No, ukoliko želite cijeli tapecirani krevet, vaše mogućnosti izbora se šire. Možete izabrati želite li boxspring krevet, francuski ležaj ili možda lebdeći krevet. Također, moći ćete se poigrati sa oblikom kreveta i visinom uzglavlja kako biste dobili efektan krevet po mjeri.

Tapecirani krevet po mjeri

2 – Izmjerite koja veličina vam najviše odgovara

Ukoliko tražite krevet po mjeri za svoju glavnu spavaću sobu ili krevet po mjeri za dječju sobu, bitno je da izmjerite dimenzije. Nakon toga puno ćete lakše pronaći koje mjere tapeciranog kreveta vam trebaju. Također, uzmite i obzir koliko visoko uzglavlje želite.

3 – Izaberite tkaninu koja će se odlično uklopiti

Baršunasti materijali idealna su pomirdba između izdržljivosti i estetike. Htjeti ćete birati i lanene, kao i pamučne tapecirane krevete po mjeri koji će se uklopiti u moderno uređene domove. Rustikalni interijer će voljeti tkanine u tamnim ljubičastim i narančastim tonovima, a ako ste ljubitelji shabby chic stila, sve nijanse smeđe su vaši prijatelji.

visoko uzglavlje tapaciranog kreveta

Gdje Pronaći Kvalitetan i Jedinstven Tapecirani Krevet po Mjeri?

Nakon što smo razmotrili kakve sve opcije i prednosti stižu s narudžbom i dizajniranjem tapeciranog kreveta po mjeri, vjerojatno se pitate gdje možete kupiti krevete po mjeri u regiji. U Šarac Bela kompaniji pronaći ćete namještaj po mjeri za svaku prostoriju u vašem domu, a pored izrade i ugradnje namještaja, nudimo vam i 3D vizualizaciju interijera koja će vam olakšati donošenje brojnih odluka vezanih za uređenje vašeg doma. Uz ovako potpuno iskustvo kroz nekoliko koraka moći ćete opremiti i izgraditi svoj dom iz snova. 

moderna luksuzna spavaća soba

Naš proces izrade tapeciranih kreveta po mjeri koristi se metodama kvalitetne obrade metala i drveta, uz najljepše tkanine i posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela kreveta po mjeri koji će postati jedinstveni dodatak u vašem domu. Tako će u vašoj spavaćoj sobi osvanuti jedinstveni, moderni ili vintage komadi namještaja na koje ćete se ponositi znajući da je baš vaš komad namještaja rijedak i kvalitetan.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu.

Related Posts