fbpx

Bračni Krevet po Mjeri I Savjeti za Kupnju i Uređenje

Kad je bračni krevet po mjeri u pitanju jedna je najvažnija stvar koju želimo imati na umu, a to je udobnost. Izuzetno nam je važno da nam krevet savršeno odgovara i da postaje dio naše malene oaze za spavanje. Zatim dolaze i ostale stvari kao što je okvir kreveta, boja, materijal i brojne druge pojedinosti. Kako se ne biste iznenadili ispred panoa velikih mogućnosti izbora, u odabiru će vam pomoći ovi savjeti za kupnju bračnog kreveta po mjeri.

Osvrnuti ćemo se i na ideje za uređenje koje će vam pomoći naći stil u kojem se vi pronalazite. Pokušati ćemo zajednički kreirati i urediti prostor u koji ćete se rado vraćati iznova i iznova. Pri tome, pripaziti ćemo da iskoristimo svaki centimetar bez stvaranja zaglušujućeg prostora. Ako želite krenuti u ovu avanturu uređenja spavaće sobe s nama, prelistajte vodič za bračni krevet po mjeri u nastavku.

Krevet po Mjeri – Vrste

Postoji nekoliko opcija kad su bračni kreveti po mjeri u pitanju. Standardne veličine, kao i veliki izbor materijala za okvir i uzglavlje mogu olakšati izbor, zato ćemo početi s osnovama.

Bračni krevet po mjeri

Jedna od standardnih veličina svakako jesu bračni kreveti. Oni su dovoljno veliki da mogu stati dvije osobe, a dovoljno mali da mogu stati u svaku sobu. Ne zaglušuju prostor i pružaju mnoštvo mogućnosti uređenja i personalizacije. Bračni krevet po mjeri većinom je dimenzija 140 cm x 200 cm no to svakako može biti podložno blagim promjenama. No, veličina kreveta, kao i madraca, treba biti ovih ili jako sličnih dimenzija za vaš bračni krevet po mjeri.

Šarac Bela bračni krevet po mjeri
Bračni krevet po mjeri u Šarac Bela potpisu

Francuski krevet po mjeri

Popularno kod nas nazvan francuski krevet po mjeri ima još jedan engleski naziv – king size bed. Dimenzije ovog kreveta nešto su veće i pružaju puno veću udobnost za osobe koje su više. Francuski krevet je najčešće dimenzija 160 cm x 200 cm, no i to svakako može malo oscilirati sukladno dobavljačima. Odličan će dodatak biti za svaku spavaću sobu, no trebate imati na umu veličinu prostora. Prije nego odaberete francuski krevet po mjeri uvjerite se da zaista može stati u spavaću sobu zajedno sa ormarom po mjeri, toaletnim stolom i ostalim namještajem.

Šarac Bela francuski krevet po mjeri
Francuski krevet po mjeri u Šarac Bela potpisu

Savjeti za Kupnju – Bračni Krevet po Mjeri

Kad razmišljate o kupnji bračnog kreveta po mjeri, trebate imati na umu nekoliko stvari koje će olakšati proces. Izdvojili smo nekoliko pitanja koje trebate sebi postaviti prije nego odaberete svoj bračni krevet po mjeri.

1 – Tko će spavati u ovom krevetu?

Ako sami spavate u bračnom krevetu, tada je dovoljno da izaberete onaj krevet koji će imati dovoljno prostora za vas. No, s druge strane uzmite u obzir činjenicu da krevet može stati u vašu sobu. Ako dijelite bračni krevet po mjeri s partnerom, tada možete razmisliti i o odabiru većeg, francuskog kreveta. Imati ćete više prostora, posebice ako ste vi ili vaš partner viši.

 krevet po mjeri u modernoj sobi

Ako uzimate krevet za vaše dijete, tada je također dobra opcija izabrati obični bračni krevet. Dječji kreveti su često maleni, pa se s djetetovim odrastanjem javlja potreba za investiranjem u noviji veći krevet. Možete preduhitriti tu potrebu i nabaviti bračni krevet po mjeri odmah na početku kao pametnu investiciju.

Također, kupnja većeg kreveta za dvije osobe znači i odabir prave posteljine. Izaberite posteljinu koja će odgovarati vašim preferencijama, ali i dimenzijama kreveta.

2 – Koja je veličina moje sobe?

Vitalna informacija koju trebate imati prije odabira kreveta svakako je veličina sobe. Ona će utjecati na bračni krevet po mjeri i njegove dimenzije, ormar, noćne ormariće i odabir ostatka namještaja.

3 – Kakav je raspored soba u mom domu?

Osim što je važno napraviti bračni krevet po mjeri, važno je i instalirati ga u domu. Za to vam je potrebno da krevet može proći kroz vrata i da se uz pomoć majstora može lako unijeti u sobu. Pri tome, ako imate neke viseće lustere koji sežu nisko, važno je da ih uklonite tijekom instalacije kreveta. Tako ćete izbjeći veće štete.

Metalni bračni krevet po mjeri u Šarac Bela potpisu
Metalni bračni krevet po mjeri u Šarac Bela potpisu

4 – Koliki je moj budžet?

Jedna od najvažnijih stvari kad je u pitanju bračni krevet po mjeri svakako je određenje budžeta. Odabir u koji krevet ćete investirati ovisiti će uvelike o tome koliko možete izdvojiti. S obzirom na to postoji veliki izbor za svaki budžet, što će vas i razveseliti pri kupnji. No, trebate znati okvirnu cijenu koju možete izdvojiti prije nego krenete u istraživanje i naručivanje.

5 – Kakvo je uređenje moje spavaće sobe?

Osim uređenja, upitajte se i koji stil volite. Jeste li veći fan modernih spavaćih soba ili rustikalnih i shabby chic soba? Je li želite maleni minimalističan krevet i veliki tapacirani krevet po mjeri? Razmislite kako će se oni uklopiti primjerice sa ugradbenim ormarom po mjeri ili drugim namještajem. Ako imate malu spavaću sobu imajte na umu i razmještaj svakog detalja kako biste maksimalno iskoristili prostor. S druge strane ako želite bračni krevet na kat, visina stropa je jedna od najvažnijih stvari koju trebate imati na umu.

Uređenje rustikalne spavaće sobe i drveni namještaj

6 – Kakva visina kreveta mi odgovara?

Na prvu pomisao ne razmišljate koliko visok krevet želite imati. No, ako je krevet namijenjen za dijete ili stariju osobu želite da im je što lakše ustati iz tog kreveta ujutro. S druge strane, ako je krevet namijenjen vama, mnogi majstori će vam reći da upravo visina kreveta (i madraca) mogu značajno utjecati na udobnost kreveta.

7 – Je li mi potreban dodatni prostor za pohranu?

Brojni kreveti danas dolaze i sa dodatnom ladicom. Bračni krevet sa spremnikom idealan je kao dodatno mjesto za odlaganje stvari, posebice ako živite u malom stanu. Kad imate bračni krevet s elementima za odlaganje moći ćete pametno iskoristiti taj dodatni prostor jako brzo. Koristan je za odlaganje posteljine, ali i spremanje pokrivača kako se budu mijenjala godišnja doba.

Bračni Krevet po Mjeri – Ideje za Uređenje

Šarac Bela tim već dugi niz godina radi na kreiranju savršenih spavaćih soba. Brojni domovi i apartmani zahvaljujući uhodanom timu sada imaju uređenje baš kako su zamislili. Jedna od takvih soba upravo je ova moderna i luksuzna spavaća soba u smeđim i plavim tonovima. Bračni krevet po mjeri sa visokim tapaciranim uzglavljem dao je dozu elegancije, a odabir svjetla oko kreveta dozu ekskluzivnosti. Zlatna boja se savršeno stopila sa royal plavom što interijeru zaista daje određeni kraljevski prizvuk.

Bračni krevet po mjeri i luksuzna spavaća soba u Šarac Bela potpisu
Bračni krevet po mjeri i luksuzna spavaća soba u Šarac Bela potpisu
Bračni krevet po mjeri i luksuzna spavaća soba u Šarac Bela potpisu

Svi ljubitelji rustikalnog i retro štiha brzo će pronaći inspiraciju u uređenju ove sobe na obali Mediterana. Iako je soba mala, uspjeli smo ju urediti sa najbitnijim stvarima bez stvaranja gužve i pretrpanosti. Rustikalni drveni ormar savršeno kompletira bračni krevet po mjeri sa rustikalnim okvirom i uzglavljem. Par detalja kao što su ormarići, ogledalo i vješalice doprinose stvaranju prave boho oaze.

Bračni krevet po mjeri i rustikalna spavaća soba u Šarac Bela potpisu
Bračni krevet po mjeri i rustikalna spavaća soba u Šarac Bela potpisu

Gdje Pronaći Kvalitetni Bračni Krevet po Mjeri za Spavaću Sobu?

Naš namještaj rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg posebnog namještaja brzo podići na novu razinu.

Naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja koji će brzo osvojiti vaše simpatije. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim namještajem znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija :

+387 36 650 018
info@saracbela.com

Related Posts