fbpx

Namještaj po mjeri Split – Šarac Bela

Namještaj po mjeri Split može biti savršen za uređenje vašeg stana ili kuće. Bez obzira je li živite u centru grada, ili u bližoj okolici, ili u obližnjim splitskim gradovima, Šarac Bela namještaj iz BiH može biti naručen, dostavljen i instaliran na vašoj adresi.

U redu, sad kad ste pronašli svog novog dobavljača namještaja, vrijeme je da se upoznate s tim što je namještaj po mjeri. Ova vrsta namještaja krije mnoštvo prednosti. Od jedinstvenosti dizajna i stručnosti prilikom izrade, malo je toga što može zamijeniti namještaj po mjeri. Svi neugledni uglovi, prostorije smještene u potkrovlju ili veliki prostrani prostori mogu dobiti život zahvaljujući namještaju rađenom po mjeri. Odgovor se krije u savršenom prilagođavanju dimenzija. Uz to, sjajno pomaže i činjenica da sve možete prilagoditi: materijal, boje, tkanine… Ovakva sloboda pri odabiru daje vašem namještaju jedinstven i svevremenski izgled koji čini da se vaš dom razlikuje od drugih.

Izuzetno je korisno raditi namještaj po mjeri kada imate vile, hotele, apartmane i generalno nekretnine za iznajmljivanje. Uz namještaj po mjeri vaš smještaj sa Split, Makarska ili Hvar lokacijom može imati ujednačen dizajn kroz svaki apartman. Također, namještaj možete savršeno prilagoditi svakom apartmanu, bez obzira je li gleda na more, planine i sl. I da, namještaj po mjeri možete rezervirati i u eksterijeru kroz vrtne garniture i vrtni namještaj. Idealni namještaj po mjeri i pogled na Split s vaše terase ovako dolaze u savršenu simbiozu.

Zašto Birati Namještaj po Mjeri za vaš dom sa Split lokacijom?

Već smo u samo uvodu dali naslutiti zašto je namještaj po mjeri idealan za vaš dom. Ovdje ulazimo detaljnije u temu i iznosimo sve razloge zašto namještaj po mjeri zaslužuje biti u vašem dalmatinskom domu.

1 – Prilagodljiv je

Namještaj po mjeri, bez obzira je li namijenjen za Split, Makarsku, Hvar, Brač ili Trogir, savršeno će se uklopiti u prostor svakog doma. Dovoljno je nekoliko mjerenja i već ste na tragu komada namještaja koji će ispuniti taj prostor. Ovo je posebno važno za malene prostore koji mogu stvoriti ograničenja. Također, ponekad je potrebno maksimizirati prostore kako bi sve stalo u određene prostorije. Najčešće izazov kod opremanja domova možemo vidjeti kad su trpezarija, kuhinja i dnevni boravak u jednom.

namještaj po mjeri split

Funkcionalnost je jedna od najvažnijih odlika koju želite da namještaj po mjeri ima u gradu kao što je Split. Razlog se najviše krije u činjenici da bi prostor u kojem živite trebao biti prilagođen za život u njemu. Tako ćete cijeniti ako u vašoj kuhinji možete nesmetano kuhati i nered ne nastaje lako. Želite da u vašoj spavaćoj sobi imate mnoštvo mjesta za odlaganje odjeće i ostalih stvari. A funkcionalnost je izuzetno bitna i u dnevnom boravku kada imate goste i želite da se svi mogu udobno smjestiti, možda i prespavati. Na sve ove potrebe može odgovoriti namještaj po mjeri svojim prilagođenim mjerama i multifunkcionalnim odlikama.

2 – Originalan je

Jedna od najljepših prednosti namještaja po mjeri jeste kreiranje vlastite estetike. Čak i ako volite više stilova, namještaj po mjeri može odgovoriti na mnoštvo vaših stilskih zahtjeva sa majstorskom izradom. Boho stil, skandinavski, shabby chic, moderni – možete birati namještaj po mjeri kakav Split, Makarska ili generalno Dalmacija nisu imali priliku lako nabaviti.

To može vaš dom učiniti drugačijim, ali i nekretnine za iznajmljivanje istaknuti od ostalih.

S obzirom da možete utjecati na izgled svakog detalja, kreiranje namještaja po mjeri može postati svojevrsna igra. Naš savjet je birati boje koje će se uklopiti u ostatak namještaja, a ovdje donosimo i vodič kroz boje generalno, ali i boje za zidove. Uz to, istražite koji materijali se najbolje uklapaju u stil (ili miks stilova) koji birate. Određeni materijali i boje mogu stvoriti različite atmosfere u domu, od tihog luksuza do umirujućeg rustikalnog interijera.

3 – Kvalitetan je i izdržljiv

Ulaganje u namještaj po mjeri svaki dom čini više posebnim upravo radi odolijevanja namještaja gotovo svakom testu vremena. Kad želite naručiti namještaj po mjeri u Split, ne trebate se brinuti o kvaliteti isporučenog materijala ili o samostalnom spajanju namještaja. Ovakav namještaj radi se od kvalitetnog drveta i drugih materijala koji se instaliraju od strane majstora na licu mjesta. Na vama je samo da koristite taj namještaj kroz dugi niz godina uz pravilno održavanje.

namještaj po mjeri split

Najkvalitetniji materijali su jednako važni koliko i stručnost u izradi namještaja. Svaka finalna obrada, rezanje, oblikovanje i spajanje zanatsko je djelo vrhunskih majstora koji će unijeti dio svog talenta u svaki komad namještaja. Samim time, ne samo da imate kvalitetan namještaj nego i podržavate lokalnu ekonomiju i rad stručnjaka za namještaj u Bosni i Hercegovini.

4 – Može uštedjeti vaše vrijeme

Da, iako zvuči kontradiktorno, čekanje za izradu namještaja po mjeri može uštedjeti vaše vrijeme. Kad biste uzeli papir i zbrojili vrijeme koje biste potrošili na potragu (online ili uživo) za idealnim komadom namještaja, koji broj sati biste dobili? Dodajte na to i činjenicu da je potrebno pronaći više različitih komada namještaja koji se uklapaju u dom. Uz to, trebate razmišljati o dostavi na kućnu adresu, postavljanju namještaja, ali i konačnom spajanju gotovog namještaja. Također, dodajte i cijenu prijevoza, cijelog vašeg planiranja i organiziranja, na kraju shvatite da jedan razgovor u salonu namještaja po mjeri može biti savršena alternativa.

Ne samo da jedan proizvođač namještaja po mjeri može pronaći rješenje za svaki dom, nego ste unaprijed sigurni da će se sve uklapati u vaš dom stilski i funkcionalno. Takva ušteda razmišljanja, planiranja zvuči kao dobra ideja kad tražite namještaj po mjeri u gradu velikom kao što je Split.

5 – Omogućava estetsku slobodu

Bez obzira na to koji dio namještaja vam je potreban, možete ga napraviti po svojoj želji. Od sjedeće garniture do kuhinje u ružičastoj boji, namještaj po mjeri za grad Split može biti jedinstven, ali i savršeno prilagođen vama. Možete biti sigurni u svaki detalj proizvodnje jer možete sudjelovati u njemu.

namještaj po mjeri split

Od odabira materijala, preko tkanina, pa sve do boja, estetika vašeg stana može biti u potpunosti u vašim rukama. Tapecirani namještaj će biti idealan za vaš krevet po mjeri, a mramor za vašu bijelu kuhinju. Svaki dom izgledat će savršeno uz garnituru u obliku slova U sa mnoštvo sjedećih mjesta za vas i goste. A s druge strane, ugradbeni ormar bit će ostvarenje svih snova kad je pitanju organizacija odjeće.

6 – Sjajno iskustvo odabira, kupovine i podrška

Usluga koja uključuje namještaj po mjeri za grad Split uključuje i sjajnu montažu u vašem domu, ali i podršku. U slučaju da želite dodatne komade namještaja, popravke, unaprijeđenja, preuređenja, salon namještaja po mjeri to može uraditi. Ne samo da ćete ponovno dobiti kvalitetan komad namještaja, nego će i taj namještaj biti ponovno savršeno prilagođen vašem uređenju.

Tako vaš namještaj tijekom cijelog svog vijeka može imati uvijek besprijekoran izgled. Ovaj dio usluge može značajno olakšati proces opremanja doma. Nerijetko saloni namještaja zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu imaju odgovore na brojne izazove. Tako ih možete pitati za raznolike savjete, kako funkcionalne prirode, tako i estetske. Sve ovo učinit će da budete izuzetno zadovoljni korisničkim iskustvom.

Uz sve navedeno, namještaj po mjeri postane investicija na kojoj ćete biti zahvalni radi zaokruženosti usluge. Od prve posjete salonu (online ili uživo), preko finalnog dogovora pa sve do uživanja u svom namještaju, teško da išta može nadmašiti iskustvo koje pruža proizvođač namještaja po mjeri.

Šarac Bela Namještaj po Mjeri

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

namještaj po mjeri split

Kad je u pitanju namještaj po mjeri za dostavu u Split, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena.

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com