fbpx

Namještaj po Mjeri Dubrovnik – Šarac Bela

Namještaj po mjeri Dubrovnik može biti savršen odabir za vaš dom. Od tapeciranih sofa koje će biti omiljeno mjesto za odmor nakon dugog dana. Preko komoda koje će čuvati i izložiti sve vama najvažnije stvari. Pa sve do kuhinja po mjeri u kojima ćete pripremati jela za sebe i najmilije.

Svaka vaša prostorija može postati pravi odraz vašeg karaktera. Ne samo vašeg ukusa i stila, nego i mjesta u kojem živite, pa ćete tako htjeti da vaš namještaj po mjeri odaje dojam mjesta kao što je Cavtat ili Pelješac. Želite unijeti dašak mora, primorske teme, lakoće življenja i usporenog načina života. Sve to mogu oslikavati detalji i posebnost izrade namještaja.

Krevet po mjeri u Šarac Bela potpisu

Kad je u pitanju namještaj po mjeri, sigurno se pitate je li Dubrovnik ima distributere koji će pretvoriti vaše ideje u interijer stvarnost. Uz pažljivo pristupanje dizajnu, iskustvo izrade namještaja i najkvalitetnije materijale, Šarac Bela krije sjajnu ekipu u čije ruke možete povjeriti zadatak izrade namještaja po mjeri za vaš dom u Dubrovniku.

Vrhunski namještaj koji nastaje uz tradicionalnu izradu u Bosni i Hercegovini, dostavljamo na vaša vrata u Hrvatskoj. Koraci planiranja, razrade, izrade i dostave dio su našeg posla, a sve što trebate je, onda kada instaliramo namještaj, uživati u svojoj novoj postavki. Što sve Šarac Bela tim može ponuditi za vaš dom, otkrijte u nastavku.

Spavaća Soba – Namještaj po Mjeri Dubrovnik

Bez obzira je li riječ o glavnoj sobi ili sobi za djecu, naš tim može izraditi razne krevete po mjeri za sve uzraste. Uz rezbarije na drvetu, možete imati unikatni namještaj. A s obzirom na to da se sve radi po mjeri, možete biti sigurni da krevet po mjeri savršeno odgovara dimenzijama prostora.

Krevet po mjeri

Kako smo spomenuli iznad, možemo raditi bračni krevet, ali i dječji krevet. Oba će se uklopiti u vaš prostor i biti prilagođeni za bilo koji madrac koji odaberete. Možete personalizirati krevet birajući različite boje ili čak materijale. Tako će se tapecirani krevet po mjeri istaknuti kada želite birati namještaj po mjeri za svoj dom u Dubrovniku. Najbolje od svega je to što možete birati i drveni krevet, koji će zbog kvalitete materijala biti svevremenski odabir koji odolijeva vremenu. Također, možete se poigrati sa stilovima, kao što je boho stil, shabby chic ili moderno uređenje.

Ormari po mjeri

Šarac Bela radi namještaj po mjeri za grad Dubrovnik, a to uključuje i ormare za vašu spavaću sobu. Bilo da birate samostojeće ormare, ormare sa kliznim vratima ili ugradbene ormare, naš tim može realizirati sve što zamislite. Uz prave dimenzije, pomno birane materijale i iskustvo izrade, postat će užitak tražiti kombinaciju za novi dan. Ono što bi vam se moglo posebno svidjeti jeste to što možete personalizirati i unutrašnjost ormara. Tako možete dodati police, kombinirati visine određenih dijelova ormara i još mnogo toga.

namještaj po mjeri dubrovnik
Ormar po mjeri u Šarac Bela potpisu

Također, korisno je sve za spavaću sobu raditi kod jednog proizvođača. Razlog za to krije se u stilu izrade i materijalima. Ako želite da cijeli vaš interijer ima dizajnerski ugođaj i da se sve u vašoj spavaćoj sobi slaže, dobro je da sav namještaj dolazi sa istog mjesta. Na taj način unaprijed osiguravate skladan ugođaj u prostoru.

Komode po mjeri

Bez obzira je li vam treba noćni ormarić, toaletni stol, TV komoda ili jednostavna komoda – namještaj po mjeri je dobar odabir. Spavaće sobe nerijetko dolaze uz neobične dimenzije ili nepravilnih oblika. Tako su određene spavaće sobe u potkrovlju, druge imaju malu kvadraturu, a treće imaju neobičan raspored. Kako biste maksimalno iskoristili svaki centimetar, namještaj po mjeri omogućava vam da se poigrate s dimenzijama i uklopite sve baš na svoje mjesto.

Tako će svaki neugledni kutak ili prostor koji naizgled nije iskoristiv postati praktičan za skladištenje stvari.

Kuhinja – Namještaj po Mjeri Dubrovnik

Jeste li veći fan jednostavnih modernih kuhinja? Ili ste uvijek bili zaljubljenici u retro estetiku i rustikalne kuhinje?

Ne trebate još odgovoriti, jer možda je za vas najbolja opcija rustikalno i moderno.

U svakom slučaju, važno je da je vaša kuhinja praktična i da se u njoj osjećate kao kod kuće. Tu ćete pripremati jela, organizirati druženja i provoditi neke od najvrjednijih momenata.

Kuhinje u različitim bojama

Kad želite da vaša kuhinja ima poseban karakter i postane zvijezda, tada se možete poigrati s bojama. Od ružičaste pa sve do zelene, kuhinje mogu odavati posebno zanimljiv ugođaj. Unijet će posebnu estetiku i omogućiti da se osjećate kao da je vaša kuhinja po mjeri drugačija.

Moderna kuhinja po mjeri visoki sjaj
Kuhinja visokog sjaja u Šarac Bela potpisu

Osim odvažnih boja, vaša kuhinja može biti minimalistična, bijela ili zanimljivo rustikalna, retro smeđa.

Kuhinje visoki sjaj

Za sve one kojima namještaj po mjeri u Dubrovniku treba imati i prizvuk luksuza u domu, tu su kuhinje visokog sjaja. One će svojim sjajnim i reflektirajućim radnim površinama stvoriti dizajnersku atmosferu i modernizirati vaš dom.

Kuhinje s otokom

Kad želite da imate što više prostora za kuhanje, serviranje, pripremu hrane, kuhinjski otok je pravi odgovor. Osim što vam omogućava bolje snalaženje, uz njega možete dobiti više mjesta za skladištenje. Za manje kuhinje on može poslužiti i kao trpezarija sa barskim stolicama.

Trpezarija – Namještaj po Mjeri Dubrovnik

Oduvijek ste zamišljali kako će vaša trpezarija biti idealno mjesto za druženje? Mjesto na kojem će se okupiti vaša obitelj, prijatelji i brojni drugi dragi ljudi?

Uz investiciju u kvalitetne stolove i stolice, uvijek možete biti najdraži domaćini.

Trpezarijske stolice

Oko vašeg stola na kojem se družite, jedete, igrate društvene igre ili možda radite, trebaju biti kvalitetne stolice. Bez obzira je li birate tapecirane stolice, ili drvene, Šarac Bela tim rado će kreirati 4, 6 i više stolica koje će se uklopiti u vaš dom. Savršeno će odgovarati dimenzijama, i ono najbolje, odoljet će testu vremena.

Trpezarijski stol

Jednako kako su stolice važne za trpezariju, jednako je važan i stol. Oko njega će se okupiti vaši najmiliji, bit će centar vašeg druženja, rada i jela. Nerijetko je trpezarija zajedno s kuhinjom ili čak imamo miks trpezarija+dnevni boravak. Samim time, stol za trpezariju treba savršeno prilagoditi dimenzijama prostora kako bi sve savršeno funkcioniralo i kako bi prostor bio protočan.

namještaj po mjeri dubrovnik
Trpezarija u Šarac Bela potpisu

Dnevni Boravak – Namještaj po Mjeri Dubrovnik

Vaš namještaj u dnevnom boravku gotovo da je najvažniji dio interijera. U ovom dijelu doma ćete biti najčešće, zato je važno da birate namještaj koji je praktičan. Uz praktičnost, važna je estetika, stil, ali i dugotrajnost namještaja.

Nerijetko je dnevni boravak mali ili kako smo gore spomenuli, dolazi u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom. U tom slučaju je posebno važno pratiti i dimenzije namještaja za dnevni boravak.

Kauč po mjeri

Ako ste veći fan kauča, tada je dobro birati jedan veliki kauč za dnevni boravak, ili kombinaciju dvosjed i trosjed. Tako ćete imati najbolje iskorišten prostor, a i bit će lakše svima sjediti okrenuti prema centru prostorije što je najčešće TV. Uz pravilan raspored, optimizacija prostora može se postići pravilnim dimenzijama koje će vam pomoći da sve smjestite na svoje mjesto.

Dimenzije su bitne, raspored također, ali ne smijemo zaboraviti i stil. Šarac Bela može kreirati moderne i rustikalne kauče po mjeri koji će se uklopiti u baš svaki prostor.

Kutne garniture

Svi ljubitelji garnitura razveselit će se kad otkriju koje vrste garnitura je moguće napraviti. Pod time mislimo raspored sjedišta koji omogućava da se baš svi u obitelji ugodno smjeste i da ima mjesta za sve. Od onih koji imaju damski ležaj pa do onih koji imaju i više od 5 sjedećih mjesta, kutne garniture će značajno uštedjeti prostor i zauzeti kut.

namještaj po mjeri dubrovnik
Kutna garnitura u Šarac Bela potpisu

Stol za dnevni boravak

Jedan od najzabavnijih načina kako unijeti dašak karaktera u dnevni boravak svakako je kroz stol. On može biti središte prostorije sa cvijećem, dodacima i ukrasima koji oslikavaju vaš stil i preferencije.

Ono što je izuzetno važno za vaš stol jeste da je kvalitetan kako bi izdržao test vremena. Uz to, važno je da je pravilnih dimenzija, tj. da nije mnogo viši od kauča i da se oko njega lako može prolaziti. No, kad rad prepustite u ruke vrhunskih majstora, oni će na ove pojedinosti misliti, kako vi ne bi trebali.

Namještaj po Mjeri – Dubrovnik – Šarac Bela

Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts