fbpx

Namještaj po Mjeri Zagreb – Šarac Bela

Namještaj po mjeri i za grad Zagreb može se raditi u Šarac Bela salonu namještaja. Od uređenja kuhinje preko opremanja dnevnog boravka. Pa sve do uređenja eksterijera, naša radionica može ostvariti mnoštvo interijer zamisli koje ste imali.

Namještaj po mjeri se može dostaviti u Zagreb, a izrađuje se u BiH od strane vrhunskih majstora. Koristeći najkvalitetnije materijale, ali i tkanine, možete biti sigurni da će vaš namještaj biti tu dugi niz godina. Zahvaljujući pažljivom radu dobit ćete ne samo lijep namještaj, nego i jedinstven namještaj. Uz ovakav način opremanja doma možete računati na to da nitko nema namještaj poput vašeg. To vaš dom čini unikatnim, drugačijim i potpuno vašim.

namještaj po mjeri zagreb

Namještaj po mjeri krije dosta posebnih detalja koje nećete moći pronaći na serijskom namještaju. Od rezbarija na drvenom uzglavlju preko ručno oslikanih ručkica, dosta toga će vas osvojiti. Uz to, imate posebnu obradu drveta kao što je patiniranje. Pa zatim, možete izabrati glatke ili površine visokog sjaja. Sve su ovo neke od opcija koje će vaš dom učiniti za jednu stepenicu stilski zanimljivijim od drugih domova.

Ovo je samo jedna od prednosti biranja namještaja po mjeri u zamjenu za serijski namještaj. Ako niste sigurni je li proizvodnja namještaja u BiH idealna za vas, u nastavku smo izdvojili par prednosti. One će vam pomoći donijeti finalnu odluku za vaš namještaj po mjeri u Zagrebu.

Namještaj po Mjeri – Prednosti

Potpuno personalizirani namještaj po mjeri može biti idealan i za vaš dom. Bez obzira je li živite sami ili imate veliki broj ukućana, svoj namještaj možete maksimalno prilagoditi sebi i svojoj obitelji. Od izbora materijala pa sve do dimenzija, evo zašto će vas još namještaj po mjeri osvojiti.

1 – Možete personalizirati svaki detalj

Svi oni među vama koji vole jedinstvenost i dašak karaktera u interijeru, namještaj po mjeri je za vas. Tako u svakoj sobi možete dodati nešto svoje, nešto po čemu će vaš dom ostati zapamćen. Vaš će interijer biti vrijedan izdanja u magazinu zahvaljujući osobnosti koju možete unijeti.

Tako će neki od vas radije birati tapecirani namještaj u retro stilu. Drugi će se ipak radije odlučiti za drveni namještaj i skandinavski stil. Prateći svoj stil za namještaj po mjeri, i Zagreb može biti savršeno mjesto za kreiranje posebnog interijera. Spavaća soba može imati bračni krevet sa visokim uzglavljem koje podsjeća na viktorijansko doba. S druge strane, vaš dnevni boravak može imati modernu kutnu garnituru. Mjesta za igru je mnogo pa čak možete i miješati stilove i kreirati savršenu kombinaciju boja, uzoraka i ugođaja.

namještaj po mjeri zagreb

Osim stilova, možete prilagoditi savršeno i dimenzije. To vam može izuzetno mnogo značiti i kad namještaj po mjeri stiže u Zagreb u maleni stan. U ovakvom interijeru htjet ćete optimizirati svaki milimetar kreirajući dovoljno prostora za sve. Od malene kuhinje pa sve do malene spavaće sobe, uz namještaj po mjeri možete savršeno ispuniti prostor i učiniti da prostor radi za vas, a ne vi za njega. To će se posebno korisnim pokazati za sve neugledne kutove, ali i stvaranje dodatnog prostora za pohranu.

Dakako, dimenzije su od velike važnosti i kad imate veći prostor. Želite da postoji savršena simbioza između svakog detalja i dodatka kako bi interijer bio prozračan, dizajnerski i prohodan.

2 – Kvaliteta izrade

Izvrsnost u dizajnu, ali i materijalima samo je jedan od faktora koji namještaj po mjeri čini tako kvalitetnim. Ova vrsta proizvodnje namještaja obraća pozornost na brojne detalje. S obzirom da je moguća personalizacija svakog detalja, potrebno je mnoštvo iskustvo da vaš namještaj bude funkcionalan, ali i estetski zanimljiv. Upravo kombinacijom ova dva faktora stvara se namještaj po mjeri koji će se savršeno uklopiti u Zagreb, ali i bilo koji drugi grad u Hrvatskoj.

namještaj po mjeri zagreb

Odgovor zašto leži prvenstveno u načinu konstrukcije namještaja. Uzima se u obzira poseban način obrade drveta, ali i tkanina, kao i povezivanje namještaja u cjelini. Potrebno je da namještaj bude udoban i ergonomski, ali i istovremeno lijep i praktičan. Kako bi se kreirao takav namještaj, a da pri tome traje desetljećima potrebno je mnoštvo poznavanja izrade. Jedino pri stvaranju namještaja po mjeri obraća se pozornost na sve te detalje. Za razliku od serijskog namještaja, vi ne trebate sami slagati svoj namještaj, nego se namještaj konstruira na licu mjesta ili dostavlja na adresu konstruiran. Također, namještaj po mjeri je stabilniji i čvršći, pa se ne trebate brinuti da će odmah tražiti popravke nakon nekoliko mjeseci u vašem domu.

namještaj po mjeri zagreb

Osim konstrukcije namještaja, važno je napomenuti koliko se pozornosti usmjerava na podrijetlo materijala s kojima se radi namještaj po mjeri. Najbolje tkanine i puno drvo samo su dvije od mnoštva opcija koje se mogu pojaviti na vašem namještaju. Oni će biti lagani za održavanje, neće ostavljati mrlje i tragove, kao i ogrebotine. A ono najvažnije, svoj besprijekoran izgled će uz pravo održavanje zadržati tijekom dugog niza godina. To namještaj po mjeri za Zagreb i druge gradove čini savršenom investicijom za vrijeme opremanja interijera.

3 – Vrijednost namještaja po mjeri

Kad imate na umu da je ovaj namještaj savršen dodatak kroz dugi niz godina, to ne govorimo olako. Iza te činjenice krije se mnoštvo faktora koji namještaj po mjeri čine favoritom.

Prvi i najvažniji jesu kvalitetni materijali koje smo spominjali i iznad. Pri izradi namještaja njegovu vrijednost uvelike čine njegovi materijali koji su napravljeni da traju. Uz to, namještaj po mjeri šaljemo za Zagreb sa željom da on ostane svevremenski lijep, odolijeva trendovima, pa možda i jednog dana postane nasljeđe. Možda još uvijek ne razmišljate o tome, ali namještaj po mjeri rjeđe treba popravke, ne blijedi vremenom i tako dokazuje da je jedna od najboljih investicija koju možete napraviti za svoj dom.

Vrijednost možete računati i kada uzmete u obzir svo majstorstvo utkano u proizvodnju ovakvog namještaja. Vrijedne ruke majstora rade na izradi jedinstvenog namještaja čineći tako svaki komad malenim remek djelom. Tako ćete svoje sofe, kauče, krevete i komode jedva čekati izložiti jer znate da ste izabrali nešto jedinstveno, ali i vrijedno.

4 – Savršena funkcionalnost

Tijekom uređenja interijera čini se da puno puta trebamo žrtvovati funkcionalnost ili estetiku. S namještajem po mjeri to ne treba biti slučaj. Namještaj rađen po mjeri savršeno će odgovoriti na sve potrebe vašeg interijera.

Možete savršeno optimizirati prostor koristeći police, ugradbeni namještaj, viseće elemente ili kreirajući krevet sa mjestom za skladište ispod. Najbolja mjesta za koja ćete najviše cijeniti funkcionalnost svakako su kuhinja i spavaća soba. Kad imate ograničen prostor, čini se kao da mjesta uvijek fali. No, uz namještaj po mjeri ga možete dodati kreirajući prilagođenost. To ćete izuzetno cijeniti u kuhinji s otokom ili maloj trpezariji kad želite ugostiti svoje najmilije.

Multifunkcionalnost namještaja postaje izuzetno lagana uz namještaj po mjeri. Kad želite da su vam stvari dobro organizirane i uvijek uredne, tada su prilagođene dimenzije namještaja najbolji odgovor. Tako možete biti sigurni da je vaš dom optimiziran i da je u njemu lako živjeti. Nećete se morati brinuti oko manjka prostora kad unaprijed isplanirate mjesto za sve.

Gdje u BiH Naručiti Namještaj po Mjeri za Zagreb?

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

Kad je u pitanju namještaj po mjeri za grad Zagreb, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com