fbpx

Namještaj po Mjeri Zadar – Šarac Bela

Namještaj po mjeri za grad Zadar može vrlo lako biti napravljen i u Bosni i Hercegovini. Majstorstvo koje se ulaže u izradu svakog komada, kao i dugogodišnje znanje postavili su BiH visoko na ljestvici proizvođača namještaja. To nije iznenađenje s obzirom na veliku zastupljenost drveta u dizajnu. Također, poznata je i stoljetna tradicija zanatlija koji su prenosili svoje iskustvo izrade namještaja. Uz izuzetnu posvećenost detaljima i načinu izrade i Šarac Bela salon namještaja može raditi namještaj po mjeri sa slanjem u Zadar gdje ćete dom moći opremiti jedinstvenim namještajem.

Uz činjenicu da možete računati na kvalitetan namještaj, ono što će vas dodatno pridobiti jeste raznolikost materijala, tkanina i boja. Tako uređujući svoj dom možete računati na apsolutnu personalizaciju. Uz to imate i potpunu uslugu od prvog razgledanja pa sve do konačne instalacije u domu. Kad želite investirati u dom koji će izdržati test vremena i namještaj koji će dugo godina biti s vama, pametan izbor je odlučiti se za namještaj po mjeri. Ono što vam može posebno presuditi u ovoj odluci svakako je mogućnost prilagodbe svakog komada namještaja. Bez obzira je li imate potkrovlje, malenu kuhinju ili mnogo predsoblja, uz namještaj po mjeri koji stiže na adresu u Zadar možete računati da ćete iskoristiti baš svaki centimetar.

Kad razmišljate o materijalima i bojama, stručnjaci za namještaj mogu pomoći. Oni će zahvaljujući dosadašnjem iskustvu sa Šarac Bela projektima moći dati koristan savjet. Najbolje je to što će uračunati razne faktore kao što je primjerice orijentacija stana. Dat će vam savjet s obzirom na broj ukućana, lakoću održavanja… Čak mogu uzeti u obzir stil koji ste istaknuli da preferirate. Od minimalizma i skandinavskog stila pa sve do shabby chic-a, u našoj radionici ćete sigurno pronaći nešto za svoj stil.

Šarac Bela Projekti – Namještaj po Mjeri za Zadar

Najbolji pogled kroz Šarac Bela projekte možete otkriti kroz interijere. Zato u nastavku predstavljamo neka od uređenja koji bi i vama mogli poslužiti kao inspiracija.

Rustikalna soba u bijeloj boji

Ova villa u dubrovačkom primorju simboličnog je naziva Stone Villa. Razlog za to krije se u eksternom kamenom uređenju, a villa krije i sjajan bazen s pogledom. Sve to može vas inspirirati da ju posjetite ili da nešto slično izradite u svom domu ili vili za najam.

No, u ovom uređenju više se baziramo na uređenju spavaćih soba. Koristeći rezbarije na drvenom uzglavlju kreirano je romantično uređenje. Savršeno za spavaće sobe, bijela boja stvara opuštajući ugođaj koji može pomoći u stvaranju osjećaja kao da ste u hotelu. No, zadržavajući se na uvojitim formama nogu noćnog ormarića i toaletnog stola kreiran je rustikalni ugođaj. Ovu smo sobu uredili točno onako kako zamišljate da bi soba na moru u rustikalnom stilu trebala biti uređena.

Uz bež detalje i još nekoliko komada namještaja u bijeloj i plavoj boji stvoren je ugodan prostor, čak i u prostoriji manjih dimenzija. Ovako spavaća soba može biti jednostavna, ali nimalo dosadna, elegantna, ali ne i bazična. Priznajte da već sada možete zamisliti kako uživate u doručku u krevetu u ovoj sobi.

Siva može biti sjajan odabir

Villa Trogir koju smo radili u 2020. godini savršen je dokaz da siva stvara dojam tihog luksuza. Tako minimalistična i neutralna, a izrazito impresivna boja provukla se kroz gotovo svaku prostoriju ove ville.

Otmjeno uređenje najviše je postignuto ne samo sivom bojom, nego i materijalima. Baršunaste fotelje sa tapecirungom stvaraju blagi kraljevski ugođaj, a sjedenje čini ugodnijim. U kombinaciji sa bijelim komadima namještaja siva stvara sjajan kontrast. Dodajte svemu zlatne detalje i imate paletu boja koja će se sjajno uklopiti u dom i namještaj po mjeri sa Zadar adresom.

Uz bijeli stol visokog sjaja, trpezarijske stolice dobile su sjajan naglasak zahvaljujući sivoj boji. Okrugli stol na ovaj način može okupiti više ljudi jer nema rubove. Ovo je idealno za jela sa većom obitelji ili ako imate malu trpezariju.

Kraljevska trpezarija uz rustikalni namještaj

U izgledu ove trpezarije mnoštvo detalja čini razliku. Od izloženih greda na stropu do drvenih podova, mnogo toga utječe na stvaranje rustikalnog ugođaja. No cijelom uređenju izuzetno doprinosi i patinirani namještaj. Ovakav namještaj radi se sa posebnom tehnikom završne obrade koja namještaju daje vintage izgled.

namještaj po mjeri Zadar

Od stolica pa sve do stola ova tehnika savršena je za drveni namještaj. Ovako dobivate izgled koji je savršen za namještaj po mjeri i za Zadar jer ostavlja blagi ugođaj kolibe i toplinu doma koju svi priželjkujemo.

Dakako, za uređenje ove trpezarije snažnu ulogu imaju i zakrivljeni nasloni stolica. Zajedno sa tapeciranim sjedištima i zavojima u dizajnu stvaraju izgled stolice koja kao da je stigla s kraljevskog dvora. Ako se oduvijek voljeli takav stil, ovaj dizajn bi svakako trebao biti vaš favorit.

Moderni namještaj po mjeri za spavaću sobu i zlatni detalji

Svi koji vole moderni dizajn, zavoljet će i izgled ove spavaće sobe. Sa svojim uzglavljem od mekanog baršunastog tapecirunga, ovo mjesto poziva na udoban odmor i čitanje prije spavanja. Visoki krevet sa drvenim obrubom savršeno se uklopio u jednako mističan i prozračan interijer. Poigravanje sa tamnijim bojama stvorilo je luksuzan ugođaj, kao i odabir tamne kraljevske plave i plemenite zlatne.

Kad tražite namještaj po mjeri za Zadar, ovakvo uređenje može biti prava inspiracija. Ne samo da možete prekršiti pravila i svoje uzglavlje postaviti na zid, nego i birati boje koje su nesvakidašnje, kao što je crna. Uz bijelu posteljinu, sive detalje, ali i zid u naglašenoj sivoj stvara se sjajan kontrast. Ovako dodajete i dizajnerski izgled.

namještaj po mjeri Zadar

Ne zaboravite da sve nedoumice oko uređenja lako možete riješiti i uz pomoć 3D vizualizacije. Prednost 3D crteža prostora ogleda se u činjenici da putem računala možete unaprijed donijeti odluke. Možete online reorganizirati boje, namještaj, veličine, dimenzije, pa čak i orijentaciju. Ovako ćete lakše donijeti odluku, znati što najbolje izgleda u prostoru, ali i biti sigurni da ste napravili pravi odabir.

Drvena kuhinja savršena za svaki dom

Bijele pločice, a drvene radne površine sa crnim kuhinjskim uređajima – tko bi rekao da se ovako dobro slažu. U ovoj rustikalnoj kuhinji kontrast je bio savršena oda namještaju po mjeri. Uz praćenje svih dimenzija i potreba klijenta, stvorena je kuhinja s otokom koja je praktična, ali i estetski privlačna. Uz činjenicu da ima mnoštvo prostora, kuhinjski otok je iskorišten za postavljanje barskih stolica koje stvaraju više mjesta. Ormarići sa rezbarijama dodatno doprinose stvaranju rustikalnog ugođaja, a osvojit će vas i ove visilice koje stavljaju fokus na kuhinjski otok.

Rustikalna kuhinja po mjeri

Ovdje imamo situaciju u kojoj su kuhinja i trpezarija u jednom. Povezanost ove dvije prostorije omogućila je uporaba drvenog materijala za trpezarijski stol i stolice. No, opet kako kuhinja nema previše drvenih elemenata, možemo obje prostorije promatrati kao zasebne.

U kuhinji također možete primijetiti maksimalnu optimizaciju prostora. Od ormarića na najvišim dijelovima zida pa sve do ormarića prilagođenog za neugledni kutak. Ovako se omogućila dobra uporaba prostora, ali i maksimalna estetska privlačnost. Uz to, kuhinjski aparati su ugradbeni što je moguće uraditi i za namještaj po mjeri koji šaljemo u Zadar ili Šibenik. Ovako možete računati da će se sve lijepo uklopiti bez brige da nešto odskače dizajnom, bojom ili dimenzijama. Također, kuhinjski aparati mogu biti skriveni kao što je mašina za pranje suđa. Uz površinu od jednakog materijala kao što je ostatak ormarića, možete računati na lijepu kuhinju koja ne gubi na praktičnosti.

namještaj po mjeri Zadar

Gdje u BiH Naručiti Namještaj po Mjeri za Zadar?

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

namještaj po mjeri Zadar

Kad je u pitanju namještaj po mjeri za grad Zadar ili Šibenik, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com

Related Posts