fbpx

Namještaj po Mjeri Mostar – Šarac Bela

Namještaj po mjeri za grad Mostar vrlo lako možete nabaviti i u svom najbližem mjestu, Čitluku. U Šarac Bela salonu uz sjajne dodatke za dom izrađujemo i pažljivo kreiran namještaj. Vaš interijer može dobiti pojačanje u obliku posebnog namještaja koji će se uklopiti u baš svaki dom. Samim time, možete računati na izvrsnost izrade, raznolikost izbora, ali i stručnu i brzu suradnju.

Znamo da pri odabiru namještaja po mjeri uvijek obraćate pažnju na mnoštvo stvari. Od dimenzija, boja i uzoraka do dostave na kućnu adresu, ovaj namještaj po mjeri može brzo stići u Mostar, baš onako kako ste ga naručili.

Sad se sigurno i pitate kako doći do nas, kakav namještaj imamo, možete li pronaći nešto za svoj stil… Na ova i sva ostala pitanja donosimo odgovor kroz naš članak u nastavku. Kroz fotografije i naše ranije projekte imate priliku upoznati se sa Šarac Bela radom i učiniti da vaš namještaj po mjeri bude namještaj koji je Mostar dosad nije imao priliku vidjeti.

Namještaj po Mjeri – Villa Istria – Moderno Susreće Vintage

Baš kada pomislite da uređenje interijera dolazi do svog vrhunca, uvijek se možete poigrati sa više stilova. Tim kršenjem pravila dobivate neočekivani izgled koji krije mnoštvo tihog luksuza i dizajnerskog izgleda. Time smo se vodili i u ovom dizajnu apartmana koji savršeno pokazuje da bijela može biti dobar odabir za svaki dan.

Dva kauča koji prati club stol ujedno su izuzetno chic, ali i mjesto koje poziva na druženje. Bez obzira je li poslijepodne više volite provesti uz dobru knjigu ili svoju najdražu ekipu uz sebe, možete računati da će ovaj Šarac Bela kauč biti najudobnije mjesto za druženje. Tapecirani kauč rađen od bijele eko kože može se održavati uz pažljivost i posvećenost tijekom godina. To ga čini odličnim kandidatom i za namještaj po mjeri u Mostaru.

namještaj po mjeri mostar

Uz dnevni boravak, ova villa krije i dodatni Šarac Bela namještaj po mjeri. U kutu spavaće sobe smjestili smo tapecirani naslonjač. Savršen za jutarnje spremanje ili odmaranje nakon posla, uklopit će se lako baš u svaki dom.

namještaj po mjeri mostar

Za spavaću sobu smo rezervirali zlatnu boju. Uz krevet po mjeri sa visokim uzglavljem možete računati na udobnost. Sve smo ispratili i uz dodatni namještaj kao što je noćni ormarić i TV komoda koji su se izradom od svijetlog drva savršeno uklopili u izgled sobe.

Moderna trpezarijska stolica

Uređenje završavamo sa trpezarijom koja unosi jedinstven kontrast. Stol sa mramornim crnim efektom savršeno su kompletirale bijele trpezarijske stolice ovalnog zaslona. Mistična kombinacija bijele i crne dodatno je olakšala stvaranje luksuznog osjećaja u ovom apartmanu.

Namještaj po Mjeri – Villa Cavtat – Rustikalni Interijer

Kad želite da vaš namještaj po mjeri i u Mostar donese dašak mora, Šarac Bela taj zadatak može shvatiti jako ozbiljno. Isto vrijedi gdje god da se nalazite u Hercegovini, bez obzira je li namještaj po mjeri želite poslati u Široki Brijeg, Ljubuški, Posušje ili Grude, Šarac Bela će rado dostaviti i instalirati vaš novi dodatak domu. Uz patinirani namještaj i blagu dozu shabby chic-a kao i svjetlo drvo, svaki dom može izgledati kao malena kuća na moru.

Sunčani dani u Mostaru posebno će lako stvoriti istinski ljetnu atmosferu. Interijer vam može pomoći naglasiti savršene temperature uz stvaranje posebnog ugođaja tijekom cijele godine.

Tako smo i u ovoj villi u Cavtatu odlučili kamenu kuću za najam utopliti primorskim i skandinavskim bojama. Uz jedinstvenu bež paletu boja i svijetle podove stvara se savršeno miran sklad, a jednak efekt ima i drveni namještaj. Od stolica i stola pa sve do kreveta i ormara u spavaćoj sobi, cijeli interijer krije jedinstven šarm kuće na moru.

namještaj po mjeri mostar

Za sve koji vole vintage prizvuk u interijeru, možete birati namještaj po mjeri sa posebnom tehnikom patiniranja. Ovakav namještaj ima završni sloj koji odaje retro izgled.

U ovakvim interijerima odlično će izgledati i izložene grede u potkrovlju kao i umjetnine i tkanine s uzorcima.

Villa Sun Garden – Moderni Interijer

Uz pogled na Dubrovnik, ova villa malo koga može ostaviti ravnodušnim. No, za osjećaj ugodnosti tijekom boravka odgovoran je Šarac Bela namještaj. Uz moderne komade kreirali smo fantastičnu oazu uz obalu koja odaje svjež dojam.

Tako smo u modernoj kuhinji po mjeri birali kombinaciju svijetlog drva sa odvažnim plavim barskim stolicama. Ovaj prostor savršeno ujedinjuju tople nijanse svjetiljki ugrađenih u police, a upravo će se ovakav namještaj po mjeri rado transportirati u Mostar za opremanje savršenog doma.

Zlatne noge bijelog stola sa svjetlo smeđim krevetima i crnim zidovima spavaće sobe savršeno se ujedinjuju u posebnu interijer priču. Tako sporedna soba s dva kreveta dobiva maksimalno na šarmu iako se nalazi u potkrovlju. Ovako je prostor savršeno iskorišten za malenu spavaću sobu.

S druge strane, bračni krevet glavne spavaće sobe ima zavidan pogled uz koji bismo se rado htjeli buditi. Ovdje također možemo vidjeti skladnu kombinaciju boja i materijala prateći sivu, bijelu, smeđu i crnu u posebnoj kompoziciji.

Namještaj po Mjeri – Villa Forest – Kuhinja koja Osvaja

Ako ste oduvijek htjeli prostranu kuhinju američkog stila sa otokom u sredini za svoj namještaj po mjeri u Mostaru, imamo sjajnu inspiraciju. Sa adresom u Dubrovniku, ova villa imala je savršen prostor za kreiranje jedinstvene kuhinje s otokom.

Samim time kombinirali smo razne materijale i stvorili kuhinju u obliku slova L sa pratećim kuhinjskim otokom i barskim stolicama. Sve smo ukomponirali u dizajnersku priču držeći se palete boja od svjetlo smeđe do bijele. Tako smo kontrast postigli dodajući kućanske uređaje. Ova kuhinja savršeno funkcionira i maksimalno je funkcionalna upravo zahvaljujući prilagodbi dimenzija. Svaki kutak je iskorišten, a ugradbeni uređaji olakšavaju snalažljivost tijekom kuhanja.

Rustikalna kuhinja po mjeri

I da, ovdje su kuhinja i blagovanica u jednom. Tako možete pripremiti hranu u kuhinji i lako ju servirati i postaviti u svojoj blagovanici. Ovo ne samo da olakšava pripremanje ručka nego tijekom kuhanja i spremanja hrane ne trebate biti odvojeni od obitelji. Možete zajednički pripremati sve vaše obroke i uživati u posebnom druženju.

Stolovi blagovaonice kao i stolice rađeni su od drveta. Kvadratni stol tako savršeno upotpunjuje veliki prostor, ali i omogućava mjesto za 6 stolica i jednu na samom uglu koja unosi zanimljiv dašak karaktera u uređenje.

Uz kuhinju i blagovaonicu, u ovom domu opremali smo dnevni boravak i spavaću sobu. Kutna garnitura sa drvenim nogama i plavim tapacirungom savršeno se uklopila u prostor. Garnitura u obliku slova L omogućava mnoštvo mjesta za sjedenje, a da pri tome nikoga ne isključuje iz razgovora. Club stol i naslonjač preko puta dodatno su upotpunili prostor zahvaljujući bojama i materijalima.

U spavaćoj sobi smo birali tapecirani krevet po mjeri. Sa visokim uzglavljem u bijeloj boji ovaj krevet izdržat će test vremena i bit će odlično mjesto za odmor. Za drugu spavaću sobu birali smo crni krevet. Uz mističnu boju kreveta i narančaste zavjese stvoren je kontrast. U drugu ruku, odabir drvenog kreveta dao je ovoj sobi poseban rustikalan karakter koji budi nostalgiju za prošlim vremenima.

namještaj po mjeri mostar
namještaj po mjeri mostar

Hotel Old City – Posebna Vintage Spavaća Soba

Kad ste veliki ljubitelji svega sa predznakom retro i vintage, ovaj interijer će vas brzo osvojiti. Namještaj po mjeri za grad Mostar također može izgledati ovako. Birajući posebne tkanine, materijale i način izrade sa mnoštvo rezbarija možete i vi kreirati dom koji izgleda kao da je stigao ravno iz vašeg omiljenog starog romana.

Drveni vintage krevet

U ovoj spavaćoj sobi je izrazito dominantna smeđa boja. Uz dodatak kamena na zidu, kao i umjetnine sa crnim okvirima, drveni kreveti po mjeri sa tapeciranim uzglavljem savršeno su se uklopili u interijer priču. Noćni ormarić sa rezbarijama kao i naslonjač dodatno su upotpunili shabby chic stil.

Šarac Bela Namještaj po Mjeri

Šarac Bela namještaj za uređenje interijera rađen je ručno, uz puno truda i ljubavi prema izradi namještaja. Uz vaš dizajn i ideje, Šarac Bela će rado kreirati kvalitetan namještaj koji će se odlično uklopiti u vaš dom. Svaki naš komad namještaja može se prilagoditi različitim veličinama i stilovima uređenja prostora. Također, u našem salonu moći ćete izabrati između mnoštva boja i materijala što će izgled vašeg namještaja brzo podići na novu razinu.

namještaj po mjeri mostar

Kad je u pitanju namještaj po mjeri za grad Mostar, naš proces izrade namještaja koristi se metodama kvalitetne obrade drveta, uz veliku posvećenost detaljima. Samim time, moći ćete utjecati i na najmanji detalj pri kupnji Šarac Bela namještaja. Sa sigurnošću možemo reći da ćete se ponositi svojim interijerom znajući da će zaista moći izdržati test vremena. Pregledajte naš asortiman na društvenim mrežama ili nas kontaktirajte ovdje da biste već danas dobili svoju prilagođenu ponudu za izradu namještaja po mjeri.

Pozovite nas ili nam pišite za više informacija:

+387 36 650 018

info@saracbela.com